Steam Deck

kami911 képe

Megjelent a DXVK 1.9.2

Megjelent a DXVK 1.9.2 verziója, amely a Steam rendszeren futtatható Windows-os játékok futtató komponense. A DXVK programkönyvtár segítségével a windows-os DirectX rendszerhívásokat fordítja át Vulkan-nal kompatibilis rendszerhívásokra. Ezt használja a Steam-be integrált, Wine köztesréteg alapú, Proton, amely lehetővé teszi a Windows-on futó játékok Linuxon futtatására. 

kami911 képe

Megjelent a DXVK 1.9.3

Megjelent a DXVK 1.9.3 verziója, amely a Steam rendszeren futtatható Windows-os játékok futtató komponense. A DXVK programkönyvtár segítségével a windows-os DirectX rendszerhívásokat fordítja át Vulkan-nal kompatibilis rendszerhívásokra. Ezt használja a Steam-be integrált, Wine köztesréteg alapú, Proton, amely lehetővé teszi a Windows-on futó játékok Linuxon futtatására.

kami911 képe

A Capcom bemutatott egy Steam Deck-en futtatott Devil May Cry 5 videót

Ahogy egyre több fejlesztő jut hozzá a Steam Deck fejlesztői készlethez, úgy egyre több és több játékukat tudják bemutatni. Most  a Capcom volt a sor és bemutatta, hogy miképpen megy a Devil May Cry 5 a Steam Deck-en.

Amit korábban kis klipeken vagy egyszerű képeken keresztül láthattunk a Twitteren, a Capcom egy lépéssel tovább ment, és készített egy videót a hivatalos Capcom USA YouTube-csatornáján - ez elég nagy extra reklámerő lehet a Steam Deck számára

Feliratkozás RSS - Steam Deck csatornájára