Súgó

A Linux Mint Súgója jelenleg több dokumentációt is tartalmaz:

További hasznos cikkek:

Amennyiben a telepítéssel kapcsolatos segítségre lenne szüksége, regisztráljon be az oldalra, és tegye fel kérdését a Linux Mint „Telepítés” fórumában. Mielőtt a fórumba írna, nézze meg a dokumentációt! Nem kizárt, hogy a kérdésére már választ kaphat ezekből a dokumentációkból. Használja a Linux Mint webhely keresőjét is, mert nagy valószínűséggel az Önt is érintő témában már tettek fel kérdéseket mások. Ha nem találja a választ kérdésére, akkor a már telepített rendszerrel kapcsolatban az „Első lépések és beállítások” fórumban teheti fel a kérdéset. A „Fórum” menüvel számos más fórumot is elérhet.

Linux Mint hivatalos dokumentáció

Válasszon az alábbi verziókból, hogy elérje azok aktuális dokumentációját PDF formátumban.

  • Linux Mint 18 LTS - a jelenlegi hosszú ideig támogatott verzió, ami „Sarah” kódnév alatt került kiadásra, támogatási ideje 2021 április.
  • Linux Mint 17 LTS - a előző hosszú ideig támogatott verzió, ami „Qiana” kódnév alatt került kiadásra, támogatási ideje 2019 április.

Lejárt támogatású verziók

  • Linux Mint 13 LTS - a régebbi hosszú ideig támogatott verzió, ami „Maya” kódnév alatt került kiadásra, támogatási ideje lejárt 2017 áprilisban.

Az oldal egyszerűbb és egységesebb használatához kérjük szánj egy kis időt a következő kézikönyv kivonatának megismerésére: A Drupal felhasználói szemmel.