játékindító

kami911 képe

Letöltéskezelővel és külső játékok támogatásával újít a Heroic Games Launcher

A Heroic Games Launcher 2.5.0 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

A fejlesztők írták:

kami911 képe

Hősies küzdelemben a játékos Linux élményért

A Heroic Games Launcher 2.13.0 véreg megjelent. Az új kiadás rengeteg új funkciót és fejlesztést hozott a GOG játékokhoz, ami azt eredményezi, hogy most teljesebb körű, mint valaha! Ráadásul elindítottunk egy partnerséget a GOG-gal, így minden játék, amit a GOG áruházban vásárolsz a Heroic-on keresztül, nekünk jutalékot hoz, így ez egy másik módja annak, hogy támogasd a projektet. :)

kami911 képe

Amikor a játék már nem játék

A Heroic Games Launcher 2.12.0 már megjelent, és pár napja kapott egy HOTFIX 2.12.1 javítást is. Néhány új funkciót hozott magával ez a verzió, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését. Mostantól lehetőséged van saját kategóriák hozzáadására, így sokkal könnyebb lesz rendezni játékok gyűjteményedet.

kami911 képe

Amikor a játék már nem játék

A Heroic Games Launcher 2.11.0 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését. Mostantól lehetőséged van saját kategóriák hozzáadására, így sokkal könnyebb lesz rendezni játékok gyűjteményedet.

kami911 képe

Ettől beindul a játék

A Heroic Games Launcher 2.9.1 már megjelent, amely egy gyorsjavítás a nemrég megjelent Heroic Games Launcher 2.9.0 verzióhoz és néhány nagy és hasznos új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.8.0

A Heroic Games Launcher 2.8.0 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését. Az új verziója számos újdonságot tartalmaz, mint például DLC kezelő az Epic Games játékokhoz, Sideloading Browser alkalmazások támogatása és automatikus Wine letöltés a rendszerben.

kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.4.3 és vele az Epic Store újabb javítása

A Heroic Games Launcher 2.4.3 már megjelent, és érkezett egy újabb Epic Games alkalmazásbolt kezelést javító szoftverfolt hozzá. A 2.4.3-as verzió folytatja a legutóbbi verzió javítását, hogy az Epic Games a színfalak mögött megváltoztatott dolgokat kezelje, így ennek újra működőképessé kell tennie azt a Linux és a Steam Deck számára.

Íme az újdonságok:

  • Az Epic Games játékok HTTP hiba miatt nem töltődtek le. Úgy tűnik, az Epic megint megváltoztatott valamit az ő oldalukon.
  • Javították a GOG játékok hosszú ideje fennálló problémáját, amikor a játék letöltése közben megakadt a haladás.
  • Javítottak néhány hibát Windowson, ami miatt a Heroic egyes gépek indításakor megszakadt.
  • 7 új nyelv hozzáadása: Az azerbajdzsáni, baszk, fehérorosz, bosnyák, román, norvég bokmål és szlovák.
  • Egyéb kisebb javítások és fejlesztések.

kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.4.2 és vele az Epic Store javítása

A Heroic Games Launcher 2.4.2 már megjelent, és érkezett egy Epic Games alkalmazásbolt kezelést javító szoftverfolt hozzá. Legendary, a neve a programkönyvtárnak, és alkalmazásnak, amelyre a Heroic Games Launcher épül az Epic Store integrációhoz. Ez a komponens frissült, és a Heroic Games Launcher beintegrálta ezt a verziót a Heroic „2.4.2 HOTFIX #2” verziójával. Így már ismét működik a HGL alatt az Epic Store-ba való belépés és a játékok letöltése.

kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.4.0 beta 2

A Heroic Games Launcher 2.4.0 beta 2 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

kami911 képe

A Heroic Games Launcher 2.3.1 alkalmazás témákat, platformválasztást és automatikus frissítést biztosít

A Heroic Games Launcher 2.3.1 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

Az első nagy újdonság az öt beépített téma megváltoztatásának lehetősége:

Feliratkozás RSS - játékindító csatornájára