Itt a Heroic Games Launcher 2.8.0

kami911 képe

A Heroic Games Launcher 2.8.0 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését. Az új verziója számos újdonságot tartalmaz, mint például DLC kezelő az Epic Games játékokhoz, Sideloading Browser alkalmazások támogatása és automatikus Wine letöltés a rendszerben.

A fejlesztők a Heroic Games Launcher v2.8.0 új verziójának megjelenését jelentették be, mely számos fejlesztést, hibajavítást és új funkciót tartalmaz, hogy javítsa a játékélményt Linuxon, Windows-on, macOS-en és SteamDeck-en.

Új funkciók

Hozzáadták a fejlesztők a DLC kezelőt az Epic Games játékok oldalán a menüben, valamint lehetőség nyílik az egyedi DLC-k telepítésére a játék telepítésekor. Megjelent támogatás a böngészéshez az alkalmazáson belül és játékokhoz, de a DRM-et tartalmazó tartalmak, mint például a Netflix, jelenleg nem működnek. Továbbá most már automatikus Wine letöltés, ha nem található megfelelő verzió a rendszerre telepítve. Alapértelmezés szerint Linuxon a Wine-GE, míg macOS-en a Wine-Crossover kerül letöltésre és telepítésre.

Hibajavítások

Javították a telepítés, illetve a frissítési folyamat visszajelzését a felületen. Számos UI javítás is érkezett a Nord Light témában. Hiányzó mellé betöltött játékborító funkció hozzáadása, amikor nem volt alapból URL megadva. Javították a fejlesztők a Linux natív játékok launcherhez hozzáadásának hibáját a. Most már megjelenik GOG letöltési méret a letöltéskezelőben. Javítva lett a szelektív letöltést igénylő játékok (Fortnite, Fallout NV és mások) telepítését is.

Egyéb fejlesztések

A bejelentkezési képernyő reakcióképesebbé tételére került sor és javították az oldalsáv hivatkozások hatását, továbbá fejlesztették a parancsikonok kezelését a felhasználói felületből, anélkül, hogy a menüre kellene használni. Frissített fordítások is érkeztek az alakalmazásba. Számos egyéb javítás és fejlesztés történt.

A Heroic Games Launcher új verziója izgalmas új funkciókkal és javításokkal szolgál, hogy még jobb játékélményt nyújtson a Linux, Windows, macOS és SteamDeck felhasználóinak. A DLC kezelő lehetővé teszi az Epic Games játékokhoz tartozó DLC-k telepítését és kezelését a játékok oldalán. Emellett a Sideloading Browser alkalmazások és játékok támogatása lehetővé teszi az olyan tartalmak telepítését, amelyek nem elérhetők hivatalosan a játékboltokban. A Wine automatikus letöltése Linuxon és macOS-en könnyebbé teszi a Windows játékok futtatását a Heroic Games Launcheren keresztül.

Igazán fantasztikus látni, hogy milyen gyorsan fejlődik a Heroic, hogy egy igazán minőségi módja legyen a játékok kezelésének, különösen az Epic számára, akik egyáltalán nem támogatják a Linux-on a játékokkal vagy az alkalmazás boltjukkal.

Nagy kedvenc ez az játékindító, mert annyira egyszerű és nagyszerűen elvégzi a munkát Linuxon és Steam Deck-en is.

Letöltés

Linux

  • Flatpak a Flathub-ról
    A Linux Mint rendszeren történő telepítéshez a Menüből nyissa meg a Szoftverkezelő alkalmazást, majd keressen az alkalmazás nevére:
  • Külső DEB csomagtárolóból (Debian, Linux Mint Debian Edition):
    • bash <(wget -O- https://raw.githubusercontent.com/Heroic-Games-Launcher/HeroicGamesLauncher/main/madrepo.sh)
  • Külső PPA csomagtárolóból (Ubuntu, Linux Mint, Debian, Linux Mint Debian Edition):
    • sudo add-apt-repository -y ppa:apt-fast/stable
      sudo apt install -y apt-fast
      apt-fast install -y heroic
  • AUR tárolóból (Arch, Manjaro):

Windows

WinGet használatával:

winget install HeroicGamesLauncher.HeroicGamesLauncher

MacOS

Brew használatával:

brew install --cask heroic