epic

kami911 képe

Letöltéskezelővel és külső játékok támogatásával újít a Heroic Games Launcher

A Heroic Games Launcher 2.5.0 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

A fejlesztők írták:

kami911 képe

Két kiváló játék ingyen az Epic Store-ban: Deus Ex: Mankind Divided és The Bridge

Az Epic Games Store újabb meglepetést tartogat a játékosok számára, ugyanis ezúttal nem egy, hanem két remek alkotást tett ingyenesen elérhetővé. A Deus Ex: Mankind Divided és a The Bridge című játékokkal mindenki kedvére játszhat, bárki, aki kíváncsi egy futurisztikus kibervilágra, vagy éppen egy elméje éhes a kihívásokat kereső logikai rejtvényekre. Nézzük, mit kínálnak ezek az ingyenesen elérhető címek!

kami911 képe

Páros és páratlan űrcsatákra fel!

Az Epic Games Store rendszeresen kínál ingyenes játékokat a felhasználók számára, és ez alkalommal egy különösen izgalmas lehetőséget kínál. Az Astro Duel 2 nevű játék mostantól ingyenesen elérhető az Epic Games Store platformján, méghozzá március 14-ig.

kami911 képe

Az Aerial_Knight's Never Yield most ingyenes

Üdvözöllek a világban, ahol minden pillanat egy új kaland! Most, hogy az Epic Store-on ingyenesen elérhető az „Aerial_Knight's Never Yield”, egy különleges lehetőség nyílik meg előtted, hogy belevesd magad egy intenzív és stílusos menekülő játékba. Készülj fel arra, hogy Wally szerepét felöltve átélj egy lélegzetelállító menekülést egy modern város káprázatos környezetében, ahol az akrobatikus mozdulatok és a sebesség határokat feszeget. Ne hagyd ki ezt a kihívást, és száguldj végig az utcákon, hogy megmutasd, milyen gyors és ügyes vagy! Hajrá, a kaland vár rád, de ne feledd, csak március 7-ig ingyenesen szerezheted be az Epic Store-ból!

kami911 képe

A Super Meat Boy Forever most ingyenesen a tiéd lehet

A Super Meat Boy Forever, a legendás platformjáték folytatása, most február 29-ig ingyenesen elérhető az Epic Games Store-ban. Ez az ajánlat kiváló lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék felfedezni ezt az izgalmas játékot, amelyet a játékfejlesztők tökéletesítettek és fejlesztettek tovább az eredeti játék alapján.

kami911 képe

Ha akarod, a kocsiddal a homokot, padlógázzal kaparod, ingyenesen töltsd le most a Dakarod!

Ki ne szeretne egy izgalmas, veszélyes kalandra indulni a sivatag szívében, egy igazi adrenalinrobbanásban részt venni a homokdűnék és sziklák között? Nos, most mindenki számára elérhetővé vált az élet nagy kalandja, mert a Dakar Desert Rally most egy héten keresztül ingyenesen elérhető az Epic Store-ból!

kami911 képe

Hősies küzdelemben a játékos Linux élményért

A Heroic Games Launcher 2.13.0 véreg megjelent. Az új kiadás rengeteg új funkciót és fejlesztést hozott a GOG játékokhoz, ami azt eredményezi, hogy most teljesebb körű, mint valaha! Ráadásul elindítottunk egy partnerséget a GOG-gal, így minden játék, amit a GOG áruházban vásárolsz a Heroic-on keresztül, nekünk jutalékot hoz, így ez egy másik módja annak, hogy támogasd a projektet. :)

kami911 képe

Két kihagyhatatlan ingyenes játék az Epic Store-on: Lost Castle és Doki Doki Literature Club Plus!

Az Epic Games Store ezen a héten ismét két izgalmas játékot kínál ingyenesen a felhasználók számára. A Lost Castle és a Doki Doki Literature Club Plus! mindkettő egyedi élményt nyújt, és remek alkalmat kínál a játékosoknak arra, hogy grátisz felfedezzék ezeket a különleges címeket.

kami911 képe

Amikor a játék már nem játék

A Heroic Games Launcher 2.12.0 már megjelent, és pár napja kapott egy HOTFIX 2.12.1 javítást is. Néhány új funkciót hozott magával ez a verzió, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését. Mostantól lehetőséged van saját kategóriák hozzáadására, így sokkal könnyebb lesz rendezni játékok gyűjteményedet.

kami911 képe

Izgalmas kalandok az ajtókon keresztül

A videojátékok világa folyamatosan változik és fejlődik, és új címek folyamatosan érkeznek, hogy lenyűgözzék és szórakoztassák a játékosokat. Az Epic Store legújabb ajánlata, a "Doors: Paradox", egy izgalmas és kreatív játék, amely most ingyenesen elérhető.

kami911 képe

Legyél Te az űrbeli gyártósorok mestere

Az Infinifactory egy olyan videojáték, amely a logikai és az ügyességi kihívásokat ötvözi egy lenyűgöző űrbeli környezettel. A játék megjelenése óta hűséges rajongótáborra tett szert, akik élvezik az agyafúrt feladványokat és az építési kihívásokat egyaránt. Nézzük meg közelebbről, mi teszi ezt a játékot ilyen különlegessé.

kami911 képe

What is LOVE?

A Love egy letisztult platformjáték, mely ingyenesen elérhető az Epic Store-ban. A játék visszarepít minket a régi időkbe a retro dizájnjával, miközben a kihívást és a nehézséget helyezi előtérbe. Az egyedi újraszületési rendszerrel rendelkezik, 16 szinttel, 12 számos zenékkel és versenyképes pontozással.

Oldalak

Feliratkozás RSS - epic csatornájára