epic

kami911 képe

Letöltéskezelővel és külső játékok támogatásával újít a Heroic Games Launcher

A Heroic Games Launcher 2.5.0 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

A fejlesztők írták:

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Hamar, gyorsan: délután 3 óráig ingyenesen beszerezhető a Haven Park című játék a GOG-ról:
Legyél Te Flint, aki mindent megtesz azért, hogy a nagymamája parkja működőképes maradjon, és a táborozók számára élvezhetővé váljon. Ismerd meg a táborozók kívánságait, és építsd meg, amire a szívük vágyik, hogy még több furcsa karaktert vonzzanak, és várjanak szeszélyes beszélgetések és küldetések.

Az Epic Games Store a Epistory - Typing Chronicles című játékot kínálja ingyenes beszerzésre. A játék célja, hogy segítsd a főszereplőt, egy kislányt, aki egy varázslatos világban jár, és segíteni kell neki a különböző ellenfelek legyőzésében. A kulcs a játék sikeréhez a billentyűzet használata, amely segítségével a játékosnak ki kell választania a megfelelő szavakat és mondatokat a különböző ellenfelek legyőzéséhez. A játék grafikája lenyűgöző, és a zene is nagyszerű. A játékmenet is nagyon élvezetes, és a játék egyre nehezebbé válik, ahogy haladsz előre. A játék története is izgalmas, és sok különböző szintet tartalmaz. A játék ingyen elérhető az Epic Games Store-ban 2023. január 26-ig.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2022

2022. december 31.

 • Daymare: 1998, 2023. január 2-ig, GOG

  Daymare: 1998 az egy survival horror játék, amelyet a Invader Studios és a Destructive Creations fejlesztett és adtak ki 2019-ben. A játék története a 90-es években játszódik, ahol egy vírus megfertőzte a lakosságot egy kisvárosban, amely a vírus által okozott zombiapokalipszisbe torkollik.

  A játékban különböző karakterekkel játszhatunk, mint például a H.A.D.E.S. nevű kormányzati szervezet ügynöke, Liev, aki a vírus forrásának azonosítására és megállítására törekszik, vagy Claire, aki a vírusban megfertőzött családját keresi.

  A Daymare: 1998-ban a játékosoknak meg kell küzdeniük a zombik ellen, valamint a túlélésért folytatott harcban használni kell a környezetüket is, mint például az általunk talált eszközöket és fegyvereket. A játékban lehetőségünk van a zombikat kivédő eszközök használatára, valamint a túlélési eszközök gyűjtésére is.

  A Daymare: 1998 nagyon részletes grafikával rendelkezik, amely nagyon valósághűen mutatja be a vírus által megfertőzött várost. A játék zenéje és hangjátéka is nagyon jól sikerült, amely a játék hangulatát tovább fokozza.

 • Dishonored - Definitive Edition, 2023. január 5-ig, Epic Store

  A Dishonored című játék egy akció-kaland játék, amelyben a játékos egy vadász-gyilkos, Corvo Attano szerepében léphet be a játékba. A történet a Dunwall városában játszódik, ahol Corvo a királynő védelmére szegődik, miután őt és az övé volt gyermekét megölik.

  A játék fő küldetése, hogy visszaszerezzük a trónt a királynőért, és megbüntessük azokat, akik a királynőt és a gyermekét megölték. A játékosnak különböző lehetőségei vannak a küldetések teljesítésére, így a játék nagyon újrajátszható. Lehetőség van a küldetések teljesítésére a harcban, vagy inkább a környezetből rejtőzködve. A játékban számos különböző képesség áll rendelkezésre, amelyeket a játékos szabadon választhat ki, hogy segítségükkel könnyebben teljesítsék a küldetéseket.

  A Dishonored egy nagyon sikeres játék volt, és számos díjat nyert el. A játék grafikája és a története is elismerést kapott, valamint a játék különböző lehetőségei miatt is sokan szeretik. A játék folytatása, a Dishonored 2 is megjelent, amely tovább bővíti a történetet és a lehetőségeket. Ha szereted az akció-kaland játékokat, a Dishonored biztosan érdekes lesz számodra.

 • Eximius: Seize the Frontline, 2023. január 5-ig, Epic Store
kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.4.3 és vele az Epic Store újabb javítása

A Heroic Games Launcher 2.4.3 már megjelent, és érkezett egy újabb Epic Games alkalmazásbolt kezelést javító szoftverfolt hozzá. A 2.4.3-as verzió folytatja a legutóbbi verzió javítását, hogy az Epic Games a színfalak mögött megváltoztatott dolgokat kezelje, így ennek újra működőképessé kell tennie azt a Linux és a Steam Deck számára.

Íme az újdonságok:

 • Az Epic Games játékok HTTP hiba miatt nem töltődtek le. Úgy tűnik, az Epic megint megváltoztatott valamit az ő oldalukon.
 • Javították a GOG játékok hosszú ideje fennálló problémáját, amikor a játék letöltése közben megakadt a haladás.
 • Javítottak néhány hibát Windowson, ami miatt a Heroic egyes gépek indításakor megszakadt.
 • 7 új nyelv hozzáadása: Az azerbajdzsáni, baszk, fehérorosz, bosnyák, román, norvég bokmål és szlovák.
 • Egyéb kisebb javítások és fejlesztések.

kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.4.2 és vele az Epic Store javítása

A Heroic Games Launcher 2.4.2 már megjelent, és érkezett egy Epic Games alkalmazásbolt kezelést javító szoftverfolt hozzá. Legendary, a neve a programkönyvtárnak, és alkalmazásnak, amelyre a Heroic Games Launcher épül az Epic Store integrációhoz. Ez a komponens frissült, és a Heroic Games Launcher beintegrálta ezt a verziót a Heroic „2.4.2 HOTFIX #2” verziójával. Így már ismét működik a HGL alatt az Epic Store-ba való belépés és a játékok letöltése.

kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.4.0 beta 2

A Heroic Games Launcher 2.4.0 beta 2 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

kami911 képe

Ingyenesen szerezhető be a Borderlands 3

Ingyenesen szerezhető be a Borderlands 3 az Epic Store-ból. Nincsen más dolgod, csak május 26-ig

 • Meglátogatni a játék terméklapját az Epic Store-ban, és
 • Kattintani a „Get” (18 799 helyett ingyenes) hivatkozásra.

A játék Windows-on futtatható, így az indtásához Proton vagy Wine és az Epic-es elérés miatt Heroic Launcher kell. A játék nagyobbik, bővített változatai is kedvezményekkel vásárolhatóak meg most.

kami911 képe

A Heroic Games Launcher 2.3.1 alkalmazás témákat, platformválasztást és automatikus frissítést biztosít

A Heroic Games Launcher 2.3.1 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

Az első nagy újdonság az öt beépített téma megváltoztatásának lehetősége:

Feliratkozás RSS - epic csatornájára