epic

kami911 képe

Letöltéskezelővel és külső játékok támogatásával újít a Heroic Games Launcher

A Heroic Games Launcher 2.5.0 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

A fejlesztők írták:

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

2023. május 28.

 • Fallout: New Vegas - Ultimate Edition, 2023. június 1-ig, Epic Store

  A Fallout: New Vegas - Ultimate Edition egy videojáték, amelyet a Bethesda Softworks fejlesztett és adott ki. Ez a játék a Fallout széria része, amely egy népszerű posztapokaliptikus szerepjáték-sorozat.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

2023. május 25.

 • DEATH STRANDING, 2023. május 25-ig, Epic Store
  Ma még ingyenes, délután 5-ig, siessetek.
  A legendás játékkészítő, Hideo Kojima egy teljesen új, műfaji kihívást jelentő élményt kínál. Sam Bridgesnek a Death Stranding által teljesen átalakított világban kell helytállnia. Jövőnk szétesett maradványait a kezében tartva indul útnak, hogy újra összekösse a széttört világot.
kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

2023. április 23.

 • Beyond Blue, 2023. április 27-ig, Epic Store
  Beyond Blue egy izgalmas tengeri kalandjáték, amelyben a játékosok az óceán mélyére merülnek, hogy megismerjék és megfigyeljék a tengeri életet. A játék célja az, hogy a játékosok felfedezzék az óceán titkait és megértsék a tengeri ökoszisztéma működését. A játék nagyszerűen kombinálja a szórakozást és az oktatást, és lenyűgözően valósághű grafikával rendelkezik.
kami911 képe

Battlestar Galactica Deadlock Húsvétra

Egy kis Húsvéti meglepetés:

 • Battlestar Galactica Deadlock, 2023. április 9-ig, Steam Store

  Battlestar Galactica Deadlock egy sci-fi stratégiai játék, amely a Battlestar Galactica univerzumára épül. A játékban a játékos egy flotta vezetőjeként irányítja a Colonial Fleetet a Cylonok elleni harcban. A játékot a támadások és védekezések sorozata, valamint az erőforrások és flotta fejlesztése jellemzi. A Battlestar Galactica Deadlock játékmenete a taktikai harcokra és a stratégiai döntések meghozatalára összpontosít. A játékban számos hajótípus található, amelyeket a játékos testreszabhat és fejleszthet.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2022

2022. december 31.

 • Daymare: 1998, 2023. január 2-ig, GOG

  Daymare: 1998 az egy survival horror játék, amelyet a Invader Studios és a Destructive Creations fejlesztett és adtak ki 2019-ben. A játék története a 90-es években játszódik, ahol egy vírus megfertőzte a lakosságot egy kisvárosban, amely a vírus által okozott zombiapokalipszisbe torkollik.

  A játékban különböző karakterekkel játszhatunk, mint például a H.A.D.E.S. nevű kormányzati szervezet ügynöke, Liev, aki a vírus forrásának azonosítására és megállítására törekszik, vagy Claire, aki a vírusban megfertőzött családját keresi.

  A Daymare: 1998-ban a játékosoknak meg kell küzdeniük a zombik ellen, valamint a túlélésért folytatott harcban használni kell a környezetüket is, mint például az általunk talált eszközöket és fegyvereket. A játékban lehetőségünk van a zombikat kivédő eszközök használatára, valamint a túlélési eszközök gyűjtésére is.

  A Daymare: 1998 nagyon részletes grafikával rendelkezik, amely nagyon valósághűen mutatja be a vírus által megfertőzött várost. A játék zenéje és hangjátéka is nagyon jól sikerült, amely a játék hangulatát tovább fokozza.

 • Dishonored - Definitive Edition, 2023. január 5-ig, Epic Store

  A Dishonored című játék egy akció-kaland játék, amelyben a játékos egy vadász-gyilkos, Corvo Attano szerepében léphet be a játékba. A történet a Dunwall városában játszódik, ahol Corvo a királynő védelmére szegődik, miután őt és az övé volt gyermekét megölik.

  A játék fő küldetése, hogy visszaszerezzük a trónt a királynőért, és megbüntessük azokat, akik a királynőt és a gyermekét megölték. A játékosnak különböző lehetőségei vannak a küldetések teljesítésére, így a játék nagyon újrajátszható. Lehetőség van a küldetések teljesítésére a harcban, vagy inkább a környezetből rejtőzködve. A játékban számos különböző képesség áll rendelkezésre, amelyeket a játékos szabadon választhat ki, hogy segítségükkel könnyebben teljesítsék a küldetéseket.

  A Dishonored egy nagyon sikeres játék volt, és számos díjat nyert el. A játék grafikája és a története is elismerést kapott, valamint a játék különböző lehetőségei miatt is sokan szeretik. A játék folytatása, a Dishonored 2 is megjelent, amely tovább bővíti a történetet és a lehetőségeket. Ha szereted az akció-kaland játékokat, a Dishonored biztosan érdekes lesz számodra.

 • Eximius: Seize the Frontline, 2023. január 5-ig, Epic Store
kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.4.3 és vele az Epic Store újabb javítása

A Heroic Games Launcher 2.4.3 már megjelent, és érkezett egy újabb Epic Games alkalmazásbolt kezelést javító szoftverfolt hozzá. A 2.4.3-as verzió folytatja a legutóbbi verzió javítását, hogy az Epic Games a színfalak mögött megváltoztatott dolgokat kezelje, így ennek újra működőképessé kell tennie azt a Linux és a Steam Deck számára.

Íme az újdonságok:

 • Az Epic Games játékok HTTP hiba miatt nem töltődtek le. Úgy tűnik, az Epic megint megváltoztatott valamit az ő oldalukon.
 • Javították a GOG játékok hosszú ideje fennálló problémáját, amikor a játék letöltése közben megakadt a haladás.
 • Javítottak néhány hibát Windowson, ami miatt a Heroic egyes gépek indításakor megszakadt.
 • 7 új nyelv hozzáadása: Az azerbajdzsáni, baszk, fehérorosz, bosnyák, román, norvég bokmål és szlovák.
 • Egyéb kisebb javítások és fejlesztések.

kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.4.2 és vele az Epic Store javítása

A Heroic Games Launcher 2.4.2 már megjelent, és érkezett egy Epic Games alkalmazásbolt kezelést javító szoftverfolt hozzá. Legendary, a neve a programkönyvtárnak, és alkalmazásnak, amelyre a Heroic Games Launcher épül az Epic Store integrációhoz. Ez a komponens frissült, és a Heroic Games Launcher beintegrálta ezt a verziót a Heroic „2.4.2 HOTFIX #2” verziójával. Így már ismét működik a HGL alatt az Epic Store-ba való belépés és a játékok letöltése.

kami911 képe

Itt a Heroic Games Launcher 2.4.0 beta 2

A Heroic Games Launcher 2.4.0 beta 2 már megjelent, és néhány nagy új funkciót hoz magával, amelyek segítik az Epic Games és a GOG játékainak kezelését.

Oldalak

Feliratkozás RSS - epic csatornájára