igyenes

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Az Epic Store jelenleg ingyenesen kínálja a „Deliver Us Mars” című játékot. Deliver Us Mars egy atmoszférikus, sci-fi kaland, amely egy izgalommal teli, izgalmas küldetésre kalauzol el téged: visszaszerezni az ARK kolónia hajókat, melyeket a rejtélyes Outward lopott el.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Az Epic Games Store ezen a héten, november 23. 17:00-ig ingyenesen elérhetővé teszi az EARTHLOCK és a Surviving the Aftermath játékokat. Az EARTHLOCK egy gyönyörű grafikával rendelkező, izgalmas környezetben játszódó RPG, míg a Surviving the Aftermath egy poszt-apokaliptikus túlélőstratégia-játék, amelyben a játékosnak egy közösséget kell építenie és vezetnie a világvége utáni pusztaságban.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Az „Epic Games Store” jelenleg ingyenesen kínálja a „Turnip Boy Commits Tax Evasion ” című játékot. A Turnip Boy Commits Tax Evasion egy humoros indie videójáték, amelyet az amerikai Graffiti Games és Snoozy Kazoo fejlesztett ki. A játék 2021-ben jelent meg Microsoft Windows és Nintendo Switch platformokra.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Az „Epic Games Store” jelenleg ingyenesen kínálja a „The Evil Within 2” és a „Tandem: a Tale of Shadows” című játékokat. Az előbbi egy pszichológiai horror játék, ahol a játékos egy nyomozó bőrébe bújik, hogy szembenézzen egy rémisztő sorozatgyilkos üggyel, míg az utóbbi egy rejtvényeket is kínáló platformer.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Az „Epic Games Store” jelenleg ingyenesen kínálja a „The Evil Within” és a „Eternal Threads” című játékokat. Az előbbi egy pszichológiai horror játék, ahol a játékos egy nyomozó bőrébe bújik, hogy szembenézzen egy rémisztő sorozatgyilkos üggyel, míg az utóbbi egy logikai játék, amelynek idővonalait és döntéseit szabadon változtathatod meg.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Az „Epic Games Store” jelenleg ingyenesen kínálja a „Blazing Sails” és a „Q.U.B.E. Ultimate Bundle” című játékokat. Az első egy tengeri csatahajók játék, míg a második egy logikai játék, mindkettő úgy tűnik megy Linux-on, így újabb lehetőség ez a játékosok számára.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Újabb hét újabb játékok.

 • Model Builder, október 5-ig, 17 óráig, Epic Store
  • A Proton DB-ben a játék Arany értékelésű.
  • A Wine AppDB-ben nem találtam meg.
 • Soulstice, október 5-ig, 17 óráig, Epic Store
  • A Proton DB-ben a játék Arany értékelésű.
  • A Wine AppDB-ben nem találtam meg.
kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Szeptembe 21-e 17:00 óráig elérhető ingyenesen ez a játék az Epic Store-ból:Spelldrifter

 • 911 Operator, szeptember 21, 17 óráig, Epic Store

  Egy játék a mentőszolgálatokat irányító emberek nehéz munkájáról. Válaszolj a bejövő hívásokra, és reagálj megfelelően - adj elsősegélynyújtási utasításokat, adj tanácsokat, küldd ki a megfelelő számú tűzoltót/rendőrséget/ambulanciát, vagy néha - egyszerűen csak hagyd figyelmen kívül a hívást.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

Ma délután 17:00 óráig elérhető ingyenesen ez a játék az Epic Store-ból:Spelldrifter

 • Spelldrifter, szeptember 14 17 óráig, Epic Store

  A Spelldrifter ötvözi a rejtvényszerű pozíciós taktikát egy körökre osztott RPG-vel, valamint egy gyűjtögetős kártyajáték testreszabhatóságával és újrajátszhatóságával. Az eredmény: egy hibrid, amelyben a játékosoknak a rendelkezésükre álló erőforrásokkal kell zsonglőrködniük az idő és a tér segítségével.

kami911 képe

Egy ideig ingyenes varázslatos kaland a pixelgrafika világában

Az Epic igazán empatikus lépéssel örvendezteti meg a játékosokat, mikor ingyenesen elérhetővé teszi a Cave Story+ című játékot. Ez a gesztus is bizonyítja elkötelezettségüket a játékosközösség felé.

Oldalak

Feliratkozás RSS - igyenes csatornájára