próba

kami911 képe

Próbáltad már az utóbbi egy évben a Linux-ot?

Új hónap, új kalandok? Ezeket most azoknak ajánljuk, akik nyitottak az új lehetőségekre, és szeretnének kipróbálni az ingyenes és nyílt forráskódú szoftvereket.

kami911 képe

Kezdőknek és kíváncsiaknak: Ismerd meg a Linux világát!

kami911 képe

Kezdőknek és kíváncsiaknak: Ismerd meg a Linux világát!

kami911 képe

Új verzió érkezett a Rust nyelven írt OS-ből

Fél évnyi fejlesztés után megjelent a Redox OS újabb verziója, a 0.8.0-s. A Redox egy általános célú operációs rendszer, amely tisztán Rust nyelven íródott. A projekt célja, hogy egy teljesen működő Unix-szerű mikrokernelt készítsenek, amely biztonságos és ingyenes. A Redox OS kompatibilitást biztosít a POSIX-szal, ami lehetővé teszi, hogy a Redox portolás nélkül is sok programot futtasson.

kimarite képe

Ingyen próbálhatod ki a nyílt Crew 2 Beta játékot

Minden egy narancssárga Porsche 911 GT3 RS volánja mögött kezdődött. A LIVE Xtrem Series a világ leghíresebb versenysorozata, melyben a száguldás és a hírnév kapta a főszerepet, a minden nézettségi rekordot megdöntött műsor első futama pedig, ahogy korábban mindig, most is az újoncok bemutatkozásának adott otthont. Fiatal tehetségként álltunk rajthoz, végigszáguldva New York belvárosának utcáin, parkokon és járdákon levágva az utat, kisebb házak, épületek tetejére ugratva fel, őrült tempóban, üvöltő zene mellett.

Feliratkozás RSS - próba csatornájára