1.2

kami911 képe

Megjelent az Inkscape 1.2

Az Inkscape 1.2 a méltán népszerű Inkscape vektorgrafikus rajzolóeszköz legújabb verziója. Az Inkscape előző, új funkciókat hozó kiadása nagyjából egy éve jelent meg. A több oldal használatának támogatásától kezdve a csempézés szuper egyszerűvé és szórakoztatóvá tételéig az Inkscape 1.2 mindenkinek tartogat valamit, aki szabadon szeretne rajzolni.

Ami nem tér vissza, az számos olyan hiba, amelyeket kijavítottunk mindazoknak köszönhetően, akik tesztelték a korábbi verziókat és megosztották visszajelzéseiket az Inkscape csapatokkal. Ez segít nekünk abban, hogy az alfa-, béta- és végleges kiadások között javítsuk a programot.

Bár az 1.2-es verzióban található mindenről nem tudunk egy cikkben beszámolni, javasoljuk a tényleges szoftver tesztelését. Mielőtt letöltené - vagy letöltés közben - javasoljuk, hogy nézze meg a kifejezetten a legnépszerűbb új funkciók és frissítések bemutatására készített Inkscape 1.2 videónkat.

Tekintse át az újdonságokat:

Az újdonságok

kami911 képe

Egyre nagyobb biztonságban a világ

A ClamAV egy nyílt forráskódú antivírus szoftver, amelyet a Linux operációs rendszeren használnak. A szoftver segít megvédeni a rendszert a vírusok, trójaiak és más kártékony szoftverek ellen. Az új verzió az előző verzióknál több funkcióval és javítással rendelkezik, amelyek további védelmet és stabilitást biztosítanak a rendszer számára.

kami911 képe

Jobban mozognak a hőseid

Új frissítéssel jelentkezik a VCMI projekt, amely az első hibajavító kiadás az előzőleg megjelent 1.2-es verzióhoz. Ez a legnagyobb frissítés, amit valaha kiadtak a fejlesztők. A fejlesztők és a támogató közösség kivételes aktivitásának köszönhetően most olyan új funkciókat és hibajavításokat tartalmaz, amelyek még jobb felhasználói élményt biztosítanak. Az újítások között fontos szerepet kapott a felhasználói felület finomhangolása, a hibák javítása, valamint a játékmenet javítása.

Az novumok közül kiemelkedik a játékmotor átdolgozása, amelynek eredményeként a játék animációi simábbak, a teljesítmény pedig javult. Az új verzióban további fejlesztések történtek a grafikus felületen, és lehetőség nyílik a nyelvi fordításra is, mind az eredeti játéktartalom, mind a modok esetében. Az új játékmenetet támogató Launcher segíti az új játékosokat a telepítés és a konfiguráció során, ami még könnyebbé teszi a játék elindítását - a kiválasztott nyelven is. Több száz hiba került javításra a játékmenet különböző részein, így a játékosok zavartalanul élvezhetik az új frissítést.

kami911 képe

Megjelent a Firewalld 1.2

A Firewalld 1.2 pénteken jelent meg a Linux tűzfalkezelő-démon legújabb verziójaként. A Firewalld 1.1.2, 1.0.5 és 0.9.9 kiadással hibajavító kiadások jelentek meg a meglévő stabil sorozathoz.

Az új Firewalld funkciókiadás több szolgáltatás támogatását adja hozzá, így azok könnyen kezelhetők ezzel a tűzfal démonnal. Az új szolgáltatások közé tartozik az IPFS, checkmk agent, Netdata, Ident, Prometheus node-exporter, GPSD, CrateDB, PS3NetSRV, valamint a Kodi JSON-RPC és EventServer szolgáltatások.

Feliratkozás RSS - 1.2 csatornájára