vektor

kami911 képe

Megjelent az Inkscape 1.3

Az Inkscape 1.3 a méltán népszerű Inkscape vektorgrafikus rajzolóeszköz legújabb verziója. Az Inkscape előző, új funkciókat hozó kiadása bő egy éve jelent meg. A Shape builder eszköztől kezdve, a betűkészlet gyűjteményeken és mintaszerkesztőn keresztül, a jobb PDF importálás és nyomtatási beállítási lehetőségekig az Inkscape 1.3 mindenkinek tartogat valamit, aki szabadon szeretne rajzolni. Rengeteg erőfeszítést végeztek a fejlesztők az Inkscape teljesítményének és sebességének javítására is. Ez magában foglalta a nem hatékony kódok refaktorálását, az Inkscape mintákkal való működésének átírását, a bitképek követésének külön szálba való áthelyezését és még a hardveres támogatás bevezetését is.

kami911 képe

Megjelent az Inkscape 1.2

Az Inkscape 1.2 a méltán népszerű Inkscape vektorgrafikus rajzolóeszköz legújabb verziója. Az Inkscape előző, új funkciókat hozó kiadása nagyjából egy éve jelent meg. A több oldal használatának támogatásától kezdve a csempézés szuper egyszerűvé és szórakoztatóvá tételéig az Inkscape 1.2 mindenkinek tartogat valamit, aki szabadon szeretne rajzolni.

Ami nem tér vissza, az számos olyan hiba, amelyeket kijavítottunk mindazoknak köszönhetően, akik tesztelték a korábbi verziókat és megosztották visszajelzéseiket az Inkscape csapatokkal. Ez segít nekünk abban, hogy az alfa-, béta- és végleges kiadások között javítsuk a programot.

Bár az 1.2-es verzióban található mindenről nem tudunk egy cikkben beszámolni, javasoljuk a tényleges szoftver tesztelését. Mielőtt letöltené - vagy letöltés közben - javasoljuk, hogy nézze meg a kifejezetten a legnépszerűbb új funkciók és frissítések bemutatására készített Inkscape 1.2 videónkat.

Tekintse át az újdonságokat:

Az újdonságok

Inkscape 20 éves lett!

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a Linux-felhasználók körében népszerű Inkscape nyílt forráskódú grafikus szerkesztő alkalmazás, amely az Adobe Illustratorhoz hasonló életképes alternatívájává fejlődött. Az Inkscape az évek során szépen fejlődött, és kompetens vektorgrafikus szerkesztővé vált. Csupán három éve jelent meg az Inkscape 1.0, most pedig 20. évfordulójuk alkalmából adják ki az Inkscape 1.3.1-et.

kami911 képe

Megjelent az Inkscape 1.2.2

Az Inkscape 1.2.2 a méltán népszerű Inkscape vektorgrafikus rajzolóeszköz legújabb verziója. Az Inkscape 1.2.2 egy karbantartási és hibajavítási kiadás, amely 4 összeomlás javítását, több mint 25 alkalmazás-hibajavítást, 5 bővítmény-hibajavítást és 13 javított felhasználói felület fordítást tartalmaz.

kami911 képe

Megjelent az Inkscape 1.2.1

Az Inkscape 1.2.1 a méltán népszerű Inkscape vektorgrafikus rajzolóeszköz legújabb verziója. Az Inkscape 1.2.1 egy karbantartási és hibajavítási kiadás, amely egy fontos hibajavítást hoz, amely egy olyan hibát orvosol, amelyben adatvesztés következett be, amelyet csak a fájl mentése és újbóli megnyitása után lehetett felfedezni.

Emellett biztosítja, hogy a többoldalas dokumentumokban a szűrt objektumok az exportált PDF összes oldalán megjelenjenek, ne csak az elsőn.

Ezeken a kritikus hibajavításokon kívül ez a verzió több mint 5 összeomlás javítását, több mint 25 hibajavítást, 4 kiterjesztési hibajavítást, 15 javított felhasználói felület fordítást, 3 javított dokumentáció fordítást és frissített dokumentációt tartalmaz.

Emlékeztetőül az Inkscape 1.2 újdonságai:

Az újdonságok

kami911 képe

Megjelent az Inkscape 1.1.2

Az Inkscape 1.1.2 egy karbantartási és hibajavítási kiadás, amely több mint 40 hibajavítást, 11 összeomlás javítását, 8 kiterjesztés hibajavítást, 15 javított felhasználói felület fordítást és javított dokumentációt hoz.

Több mint négy hónappal az Inkscape 1.1.1.1 után az Inkscape 1.1.2 további hibajavításokat kínál az Inkscape 1.1 sorozat felhasználói számára. Ezek a hibajavítások javítják a különböző komponensek működését, például az eszköztár mezőit, amelyek ismét a felhasználó által a dokumentumbeállításokban kiválasztott mértékegységeket használják megjelenítési egységként.

Feliratkozás RSS - vektor csatornájára