Kodi

kami911 képe

Itt a Kodi médialejátszó 20.5-ös verziója

A Kodi 20 „Nexus” nevű kiadásának negyedik frissítése nem régen jelent meg, mint a legújabb stabil verziója meghatározó szabad, nyílt forráskódú, és többplatformos otthoni szórakoztató szoftvernek, amely elérhető GNU/Linux, Android, Raspberry Pi, iOS, tvOS, macOS és Windows platformok számára is.

A Kodi 20.5 „Nexus” egy frissítő kiadás a hatalmas frissítésnek számító 20-es verzióhoz, amely közel két évvel a Kodi 19 „Matrix” után jelent meg, hogy bevezessen nagyszabású és izgalmas új funkciókat, mint például a PipeWire multimédia szerver támogatása, a Linuxon a VA-API (Videógyorsítási API) segítségével történő AV1 hardveres dekódolása, az InputStream AV1 kodek támogatása, valamint a Steam Deck vezérlő teljeskörű támogatása.

kami911 képe

Itt a Kodi médialejátszó 20.4-es verziója

A Kodi 20 „Nexus” nevű kiadásának negyedik frissítése nem régen jelent meg, mint a legújabb stabil verziója meghatározó szabad, nyílt forráskódú, és többplatformos otthoni szórakoztató szoftvernek, amely elérhető GNU/Linux, Android, Raspberry Pi, iOS, tvOS, macOS és Windows platformok számára is.

A Kodi 20.4 „Nexus” egy frissítő kiadás a hatalmas frissítésnek számító 20-es verzióhoz, amely közel két évvel a Kodi 19 „Matrix” után jelent meg, hogy bevezessen nagyszabású és izgalmas új funkciókat, mint például a PipeWire multimédia szerver támogatása, a Linuxon a VA-API (Videógyorsítási API) segítségével történő AV1 hardveres dekódolása, az InputStream AV1 kodek támogatása, valamint a Steam Deck vezérlő teljeskörű támogatása.

Új év, új Kodi

A médiarajongók között Kodi kiemelkedő program. Ez egy ingyenes és nyílt forráskódú médialejátszó, amely arról híres, hogy képes számos médiaformátumot és forrást támogatni, felhasználóbarát felülettel és kiterjedt testreszabási lehetőségekkel párosítva. Legújabb kiadása, a Kodi Foundation által kifejlesztett Kodi 20.3 „Nexus” újabb, nagy adag javításokat hoz, amelyek örömet okoznak azoknak, akik különféle eszközökről szeretnék rendszerezni és elérni médiagyűjteményeiket.

kami911 képe

Érkezőben a Kodi médialejátszó 21-es verziója, ez a második béta

A Kodi 21 „Omega” nevű kiadásának második béta verziója nem régen jelent meg, mint a legújabb tesztelésre szánt verziója a megkerülhetetlen szabad, nyílt forráskódú, és többplatformos otthoni szórakoztató szoftvernek, amely elérhető GNU/Linux, Android, Raspberry Pi, iOS, tvOS, macOS és Windows platformok számára is.

kami911 képe

Újra váltanom kellett

kami911 képe

Új verzió érkezett a CoreELEC-ből

Megjelent a CoreELEC 20.2-Nexus verziója, amely Kodi (Nexus) v20.2-t hoz. Kis fogyasztás, jó teljesítmény, számtalan támogatott hardver, KODI és bővítmények... Ti gondolkodtatok már médiabox építésén, vagy egy dobozos terméket használtok?

kami911 képe

Itt a Kodi médialejátszó 20.2-es verziója

A Kodi 20 „Nexus” nevű kiadásának második frissítése nem régen jelent meg, mint a legújabb stabil verziója meghatározó szabad, nyílt forráskódú, és többplatformos otthoni szórakoztató szoftvernek, amely elérhető GNU/Linux, Android, Raspberry Pi, iOS, tvOS, macOS és Windows platformok számára is.

A Kodi 20.2 „Nexus” egy frissítő kiadás a hatalmas frissítésnek számító 20-es verzióhoz, amely közel két évvel a Kodi 19 „Matrix” után jelent meg, hogy bevezessen nagyszabású és izgalmas új funkciókat, mint például a PipeWire multimédia szerver támogatása, a Linuxon a VA-API (Videógyorsítási API) segítségével történő AV1 hardveres dekódolása, az InputStream AV1 kodek támogatása, valamint a Steam Deck vezérlő teljeskörű támogatása.

kami911 képe

Új verzió érkezett a LibreELEC-ből és a CoreELEC-ből

Megjelent a LibreELEC 11.0.1 verziója, amely Kodi (Nexus) v20-t hoz. A LibreELEC 10.x felhasználói automatikus frissítést kapnak (ha engedélyezve van). A LibreELEC 9.2 telepítések nem frissülnek automatikusan, és a felhasználóknak manuálisan kell frissíteniük. Szintén ezt a Kodi verziót támogatja a 2022 március 16-án megjelent CoreELEC 20.1-Nexus Final verziója is, amely új funkciókat és javításokat hoz a rendszer számára.

Kis fogyasztás, jó teljesítmény, számtalan támogatott hardver, KODI és bővítmények... Ti gondolkodtatok már médiabox építésén, vagy egy dobozos terméket használtok?

kami911 képe

Nem lehet nem szeretni: a Kodi médialejátszó új verziója

A Kodi 20 „Nexus” nevű frissítés ma jelent meg, mint a legújabb stabil verziója meghatározó szabad, nyílt forráskódú, és többplatformos otthoni szórakoztató szoftvernek, amely elérhető GNU/Linux, Android, Raspberry Pi, iOS, tvOS, macOS és Windows platformok számára is.

A Kodi 20 „Nexus” egy hatalmas frissítés, amely közel két évvel a Kodi 19 „Matrix” után jelent meg, hogy bevezessen nagyszabású és izgalmas új funkciókat, mint például a PipeWire multimédia szerver támogatása, a Linuxon a VA-API (Videógyorsítási API) segítségével történő AV1 hardveres dekódolása, az InputStream AV1 kodek támogatása, valamint a Steam Deck vezérlő teljeskörű támogatása.

kami911 képe

Új verzió érkezett a LibreELEC-ből és a CoreELEC-ből

Megjelent a LibreELEC 10.0.4 verziója, amely Kodi (Matrix) v19.5-öt hoz. A LibreELEC 10.x felhasználói automatikus frissítést kapnak (ha engedélyezve van). A LibreELEC 9.2 telepítések nem frissülnek automatikusan, és a felhasználóknak manuálisan kell frissíteniük. Az 10.0.3 verzió óta történt változtatások közé tartozik a Kodi 19.5-ös frissítése, a RPi firmware frissítése és az AMD GPU javítások. Az új Kodi verzió további új funkciókat és javításokat hoz, valamint a RPi firmware frissítése javítja a rendszer teljesítményét és stabilitását. Az AMD GPU javítások pedig a grafikus teljesítmény javulását eredményezik.

Szintén ezt a Kodi verziót támogatja a 2022 december 26-án megjelent CoreELEC 19.5-Matrix Final verziója is, amely új funkciókat és javításokat hoz a rendszer számára.

Kis fogyasztás, jó teljesítmény, számtalan támogatott hardver, KODI és bővítmények... Ti gondolkodtatok már médiabox építésén, vagy egy dobozos terméket használtok?

kami911 képe

Kodi médialejátszó a Steam Deck-en

A Kodi (eredeti nevén XBMC) egy ingyenes és nyílt forráskódú médiaközpont és szórakoztató központ, és a legújabb kiadás Flathub-on elérhető verziója támogatja a Steam Deck vezérlőt.

Mivel a Steam Deck egy hordozható eszköz, akár magaddal is viheteda különböző médiákat a zenétől a filmekig, mert a Steam Deck rengeteg mindent támogathat a Kodi segítségével. Emellett fényképeket, játékokat, tévéműsorokat és még sok mást is kezelhetsz ezzel a programmal. A bővítmény rendszere is nagyszerű, rengeteg mindent további képességet hozzáadhatsz a Kodi-hoz. Az ötlet lényege, hogy egy jól kinéző módon kezelhesd és nézhesd meg a Kodi segítségével.

Íme a Steam Deck-en futó Kodi:

Feliratkozás RSS - Kodi csatornájára