115

kami911 képe

vErSenyRe kelt az új Firefox: és újra az élen a böngészők között

A Mozilla bejelentette, hogy elérhető a Firefox webböngésző 115-ös verziója, amely számos újdonsággal érkezik. A Mozilla Firefox 115.0 frissítése több újdonságot hoz a felhasználók számára: Az új verzió lehetőséget biztosít a Chrome-alapú böngészőkből történő fizetési módok importálására, továbbá a frissített felhasználói felület megkönnyíti más böngészőkből származó adatok importálását. Emellett a hardveres videodekódolás támogatása Intel GPU-khoz Linux-on elősegíti a simább videolejátszást és jobb teljesítményt a szabad operációs rendszert használókat. A H264 videodekódolás lejátszási támogatásának bővítése segít azoknak, akiknek rendszerük nem támogatja az adott formátumot. Az új fülkezelő lenyíló menü bezárás gombjai gyorsabb fülzárás lehetőségét kínálják. Nagyon fontos hír a régi rendszert használóknak, hogy a Firefox továbbra is támogatja a Windows 7, a Windows 8 és a Windows 8.1, továbbá a macOS 10.12, 10.13 és 10.14 verziók használatát, egészen 2024 őszéig.

A Mozilla Firefox 115-ös verziójáról tudni kell, hogy készült belőle ESR (Extended Support Release) hosszabb ideig támogatott kiadás is, amely a szintén sokáig támogatott Firefox 102 ESR verzióját váltja, két kiadásig tartó átmeneti időszak után.

kami911 képe

A Thunderbird újjászületett!

A régóta várt Thunderbird 115 „Supernova” végre megérkezett, egy lenyűgöző átalakulással. A Mozilla Thunderbird sokak által kedvelt e-mail kliens, amely évek óta folyamatos frissítéseket kapott, most nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt. Idén, amikor betekintést kaptunk a közelgő design változtatásokba, izgatottak voltunk, hogy meglássuk, milyen lesz a Thunderbird új külseje és teljesítménye. És most itt van végre az idő, hogy megtapasztaljuk a Thunderbird 115 „Supernova” kiadást.

kami911 képe

Hamarosan itt a Supernova!

Örömmel jelentjük, hogy hamarosan megjelenik a Supernova a Thunderbird számára! Ez egy izgalmas és várt frissítés, amely sok érdekes újdonságot és fejlesztést hoz a Thunderbird felhasználóinak.

A Supernova egy új verziója a Thunderbirdnek, amely számos új funkcióval és felhasználói élménnyel bővíti az e-mailkliens lehetőségeit. Az új verzióban bemutatkozik az egyesített eszköztár, amely dinamikusan adaptálja az elérhető lehetőségeket a jelenleg aktív fül vagy tér alapján. Ezáltal még hatékonyabban tudod irányítani a Thunderbirdet és a munkafolyamataidat.

Végre sikerült a projektet ismét növekedési pályára állítani, aminek a következő lépcsőfoka a hamarosan megjelenő végleges Thunderbird 115 verziója. A Thunderbird végleges verziója is tartalmazza a „Supernova” felhasználói felületet (UI), új funkciókat, amelyek frissített felhasználói felületet biztosítanak, modernebbek, testreszabhatóbbak és a kód könnyebben karbantartható és fejleszthető.

Próbáld ki még a tömeg előtt az új verziót!

kami911 képe

Lenyűgöző újdonságokkal érkezik a Thunderbird béta verziója

Új lendületet kapott a Thunderbird fejlesztése. Végre sikerült a projektet ismét növekedési pályára állítani, aminek a következő lépcsőfoka a 2023. június 8-án kiadott Thunderbird 115 béta 1 verziója. A Thunderbird béta verziója tartalmazza a „Supernova” felhasználói felületet (UI), új funkciókat, amelyek frissített felhasználói felületet biztosítanak, modernebbek, testreszabhatóbbak és a kód könnyebben karbantartható és fejleszthető.

Feliratkozás RSS - 115 csatornájára