Open TTD

kami911 képe

13.3 lett, maradhat?

Az OpenTTD legújabb verziója, a 13.3, jelentős fejlesztéseket tartalmazó 13-as verzió frissítéseként. Egy kicsit bolondosan sok verzió jelent meg a játékban az elmúlt napokban, de a lényeg ez: Sokat dolgoztak a háttérkód átalakításán, hogy a jövőbeli változtatások könnyebben végezhetők legyenek. Azonban közben találtak és javítottak néhány hibát, és olyan fejlesztéseket hajtottak végre, amelyeket úgy gondolják, érdemes korábban kiadni, mint amikor a 14.0 verzió elkészül.

kami911 képe

Az összes sáv az OpenTTD 13-é

Az OpenTTD legújabb verziója, a 13.0, jelentős fejlesztéseket tartalmaz a felhasználói felület, a játékmenet és a modding kiegészítők terén. Az újdonságok között található a tetszőlegesen beállítható felhasználói felület (interface) méretarány, és opcionálisan retro stílust adó elrendezést is tartalmaz. Az új játékablakban közvetlen hozzáférés lehetséges a NewGRF, AI és GS beállításokhoz.

kami911 képe

Kérem igyekezzenek a felszállással!

Az OpenTTD egy nyílt forráskódú játék, amely az eredeti Transport Tycoon Deluxe című játék közösségi újrafeldolgozása. A játék célja, hogy a játékos által irányított cég sikeresen szállítson utasokat és árukat a világ különböző városai között. Az OpenTTD jelentősen kibővíti az eredeti játék lehetőségeit, többek között új épületeket, járműveket és különböző kiegészítőket ad hozzá. A játékban lehetőség van többjátékos módban is játszani, és a játék közössége által készített modulokat is beépíteni a játékba. Hamarosan megjelenik az OpenTTD 13, és már kipróbálható az első hivatalos kiadásra jelölt verzió. Az újdonságok között van: a NewGRF objektumok építése egy területre kattintással és húzással, szélesebb folyók a térképgenerálásnál, továbbá HiDPI és vegyes DPI felbontású képernyők jobb kezelése, valamint néhány további GUI javítás, mint például a felújított pénzügyi ablak, és még sok apróság.

kami911 képe

Érkezőben az OpenTTD 13, itt az első béta

Nyakunkon az OpenTTD 13, és már kipróbálható az első hivatalos béta verzió. Az újdonságok között: a NewGRF objektumok építése egy területre kattintással és húzással, szélesebb folyók a térképgenerálásnál, továbbá HiDPI és vegyes DPI felbontású képernyők jobb kezelése, valamint néhány további GUI javítás, mint például a felújított pénzügyi ablak, és még sok apróság.

kami911 képe

Megjelent a OpenTTD 12.0

Végre eljött az idő: az OpenTTD 12.0 hivatalosan is megjelent!

Jelentősen frissült és egyszerűsödött a 12.0-s verzió többjátékos üzemmódja. A lehető legegyszerűbbé tettük a közös játékot. Nincs többé port átirányítás vagy más hálózati mágia: csak indíts egy szervert, és kérd meg a barátodat vagy barátaidat, hogy csatlakozzanak. A többiről a szoftver gondoskodik. További részletekért olvasd el a fejlesztők kapcsolódó blogbejegyzésüket: Új többjátékos élmény

kami911 képe

Jegyeket, bérleteket és új verziókat!

Megjelent az OpenTTD 14-es, végleges verziójához vezető, első jelölt! Ez azt jelenti, hogy mostantól a maradék hibák javítására fognak a fejlesztők összpontosítani, és nem fognak új funkciókat hozzáadni a 14-es verzióhoz.  Már sok problémát sikerült orvosolni, de még mindig lehet néhány rejtett hiba ebben a kiadása jelölt verzióban. Oszd meg hibákkal kapcsolatos tapasztalataidat a játék hibajegy-kezelőjében. A fejlesztőcsapat kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a játék stabilabbá és zökkenőmentesebbé váljon, ezáltal még élvezhetőbbé téve a játékélményt.

kami911 képe

Kérem igyekezzenek a felszállással!

Nyakunkon az OpenTTD 14, és már kipróbálható az harmadik hivatalos béta verzió. Az új verzióban az elsődleges fókusz a korábbi verziókból ismert játékmenetbeli hibák és összeomlások javítására irányult. A fejlesztőcsapat kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a játék stabilabbá és zökkenőmentesebbé váljon, ezáltal még élvezhetőbbé téve a játékélményt. Az egyik legfontosabb újdonság a hajók új útvonalkereső rendszere, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy koordinálják és optimalizálják a hajók mozgását a vízen.

kami911 képe

Érkezőben az OpenTTD 13, itt a második béta

Nyakunkon az OpenTTD 13, és már kipróbálható az második hivatalos béta verzió. Az újdonságok között: a NewGRF objektumok építése egy területre kattintással és húzással, szélesebb folyók a térképgenerálásnál, továbbá HiDPI és vegyes DPI felbontású képernyők jobb kezelése, valamint néhány további GUI javítás, mint például a felújított pénzügyi ablak, és még sok apróság.

Feliratkozás RSS - Open TTD csatornájára