8.7

kami911 képe

Jobban nyomtat és jobban szól, de nem csak monóban!

A Wine egy szoftver, amely lehetővé teszi a Windows operációs rendszer alatt futó programok futtatását más operációs rendszerekben, például Linux vagy macOS alatt. Az új 8.9-es verzió néhány fontos frissítést és javítást tartalmaz. Az egyik kiemelkedő újdonság az új Mono motor bevezetése, amely a 8.0.0 verzióra frissül. A Mono motor egy open source fejlesztői platform és futásidejű környezet, amely a .NET alkalmazások támogatására szolgál a Wine-ban és a Linux alapú rendszereken is.

kami911 képe

Még több nyomtatási javítással

Ez a frissítés új funkciókkal és javításokkal szolgál, amelyek javítják a kompatibilitást és a teljesítményt. A PostScript illesztőprogramban történt fejlesztésekkel a PE támogatás még tovább bővült, ami elősegíti a Windows alkalmazások még simább futtatását. Az ARM64EC modulok betöltésének kezdeti támogatása pedig lehetővé teszi az ARM64 architektúrán futó alkalmazások kompatibilitásának javítását. Emellett az IME szerkezet átalakítása további előrelépést jelent a bemeneti módszerek kezelésében.

kami911 képe

Nyomtatási javításokkal

Az új 8.7-es verzióban számos frissítés és javítás érhető el. Az újdonságok közül kiemelendő, hogy a DXBC shader feldolgozás kiszervezésre került a vkd3d számára és a nyomtatáskezelő fejlesztéseket kapott a PostScript illesztőprogram esetében.

kami911 képe

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux és az AlmaLinux 8.7

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux 8.7! Az új Red Hat Enterprise Linux 8 kiadás frissített eszközkészlettel érkezik, amely tartalmazza a GCC 12, LLVM 14.0.6, Dyninst 12.1.0, Go 1.18, Grafana 7.5.13, Maven 3.8, Mercurial 6.2, Redis 6.2.7, Ruby 3.1, Rust 1.62, Node.js 18, SystemTap 4.7, Valgrind 3.19 és számos más GNU/Linux és nyílt forráskódú technológiát. További részletekért tekintse meg a teljes kiadási jegyzetet.

Feliratkozás RSS - 8.7 csatornájára