Megjelent a Red Hat Enterprise Linux és az AlmaLinux 8.7

kami911 képe

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux 8.7! Az új Red Hat Enterprise Linux 8 kiadás frissített eszközkészlettel érkezik, amely tartalmazza a GCC 12, LLVM 14.0.6, Dyninst 12.1.0, Go 1.18, Grafana 7.5.13, Maven 3.8, Mercurial 6.2, Redis 6.2.7, Ruby 3.1, Rust 1.62, Node.js 18, SystemTap 4.7, Valgrind 3.19 és számos más GNU/Linux és nyílt forráskódú technológiát. További részletekért tekintse meg a teljes kiadási jegyzetet.

A Red Hat Enterprise Linux 8.7 mától elérhető minden meglévő, aktív Red Hat Enterprise Linux előfizetéssel rendelkező ügyfél számára a Red Hat ügyfélportáljáról.

Elérhetőség

A Red Hat Enterprise Linux 8.7 elérhető a Red Hat ügyfélportálon és a főbb felhőszolgáltatók piacterein keresztül. A Red Hat Enterprise Linux 8.8 a Red Hat Developer programn keresztül is elérhető ingyenesen, amelyek a fejlesztők számára hozzáférést biztosítanak a szoftverekhez, oktatóvideókhoz, demókhoz, kezdeti útmutatókhoz, dokumentációhoz és sok máshoz.

További információk

Az AlmaLinux OS Foundation bejelntette az AlmaLinux 8.7 általános elérhetőségét, amely a CentOS Linux és a RHEL (Red Hat Enterprise Linux) operációs rendszerek ingyenes és nyílt forráskódú alternatívája. Az AlmaLinux 8.7 fontos csomagfrissítések közé tartozik az OpenCryptoKi, Chrony, Unbound, powerpc-utils és libva. A Ruby 3.1, a Mercurial 6.2 és a Node.js 18 csomagok is szerepelnek az AlmaLinux 8.7 kiadásában, amely már most letölthető a hivatalos weboldalról Full (DVD), Minimal és Boot ISO képként.