RHEL

kami911 képe

Az Enterprise Linux-ok 9 második frissítése

A Red Hat bejelentette a Red Hat Enterprise Linux 9.2 általános elérhetőségét, mint a legújabb Red Hat Enterprise Linux 9 operációs rendszer-sorozatának második frissítését, amely új funkciókat, fejlesztéseket, valamint a legfrissebb biztonsági javításokat és csomagfrissítéseket tartalmazza.

kami911 képe

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux és az AlmaLinux 9.1

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux 9.1! Az új Red Hat Enterprise Linux 9 kiadás frissített eszközkészlettel érkezik, amely tartalmazza z RHEL webkonzolt,  az új Ansible-eszközök előnyeit, az MS SQL Server-t, a Red Hat Satellite 6.12-t, illetve egy jobb képességű Convert2RHEL eszközt, és számos más GNU/Linux és nyílt forráskódú technológia új verzióját hozza.

kami911 képe

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux és az AlmaLinux 8.7

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux 8.7! Az új Red Hat Enterprise Linux 8 kiadás frissített eszközkészlettel érkezik, amely tartalmazza a GCC 12, LLVM 14.0.6, Dyninst 12.1.0, Go 1.18, Grafana 7.5.13, Maven 3.8, Mercurial 6.2, Redis 6.2.7, Ruby 3.1, Rust 1.62, Node.js 18, SystemTap 4.7, Valgrind 3.19 és számos más GNU/Linux és nyílt forráskódú technológiát. További részletekért tekintse meg a teljes kiadási jegyzetet.

kami911 képe

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux 9

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux 9! Annyi bullshit volt a bejelentésben, hogy nem is derül ki mi is a lényeg a felhasználók számára. Az biztos, hogy a világ vezető vállalati Linux platformjának legújabb verziója az évtizedek óta tartó fáradhatatlan innovációra építve az első olyan kiadás, amely a CentOS Stream, a folyamatosan szállított Linux-disztribúcióból épül fel, amely közvetlenül a Red Hat Enterprise Linux előtt jár.

Feliratkozás RSS - RHEL csatornájára