MVP

kami911 képe

Itt az MPV 0.34-es verziója

Már elérhető az MPV 0.34,  a népszerű Linux videólejátszó legújabb verziójaként, amely az FFmpeg alrendszert használja, és eredetileg az MPlayer/mplayer2 kódjából származik.

Az MPV 0.34 a legújabb stabil kiadásként jelent meg, és számos javítást, új parancssori opciót és funkciófejlesztést tartalmaz. Az MPV 0.34 néhány főbb újdonsága:

kami911 képe

Itt az MPV 0.36-os verziója

Már elérhető az MPV 0.36,  a népszerű Linux videólejátszó legújabb verziójaként, amely az FFmpeg alrendszert használja, és eredetileg az MPlayer/mplayer2 kódjából származik.

Az MPV 0.36 a legújabb stabil kiadásként jelent meg, és számos javítást, új funkciófejlesztést tartalmaz. Az MPV 0.36 néhány főbb újdonsága:

kami911 képe

Itt az MPV 0.35.1-es verziója

Már elérhető az MPV 0.35.1, a népszerű Linux videólejátszó legújabb verziójaként, amely az FFmpeg alrendszert használja, és eredetileg az MPlayer/mplayer2 kódjából származik.

Az MPV 0.35.1 a legújabb stabil kiadásként jelent meg, és számos javítást, stabilitási javítást és funkciófejlesztést tartalmaz. Az MPV 0.35.1 néhány főbb újdonsága:

kami911 képe

PipeWire, libplacebo és X Present támogatással erősödött az MPV

Már elérhető az MPV 0.35, amely újdonságként PipeWire audio háttérrendszer, a különálló libplacebo programkönyvtár és az X Present bővítmény támogatását vezeti be. A népszerű Linux videólejátszó legújabb verziójaként, amely az FFmpeg alrendszert (most már minimum 4.0-ás verzió) használja, és eredetileg az MPlayer/mplayer2 kódjából származik. A kliens API verziója is a 2.0-ra ugrott. Kiemelendő újdonságok:

Feliratkozás RSS - MVP csatornájára