gog

kami911 képe

Ingyenes játékdömping a GOG-on

A GOG ingyenesen letölthető játékai régi klasszikusoktól kezdve, mint az Ultima és a Shadow Warrior, egészen modern indie címekig terjednek, így változatos játékélményt kínálnak a felhasználóknak. A platform egyedülállóan gondoskodik arról, hogy az elérhető ingyenes játékok minőségi élményt nyújtsanak a játékosoknak, felfedezhetve a videojátékok sokféleségét és történelmét.

Itt van érdekességként a 2019-ben megjelent Quake II RTX, amely egy különleges kiadású lövöldözős játék, amely a klasszikus Quake II hangulatát nyújtja, miközben lenyűgözően újít azáltal, hogy a jelenkori grafikai technológiával élvezhetővé teszi az ikonikus játékélményt. A felújított változatban a valósághű fény- és árnyékeffektekkel, valamint a látványos RTX technológiával új szintre emeli a játék vizuális élményét.

kami911 képe

Tök jó egy paranormális Tokió? Töltsd le ingyen!

Az Epic a mai nap ingyenesen kínál egy misztikus-horror élményt ígérő játékot, amely a modern Tokióban játszódik. A történek úgy kezdődik, hogy a város rejtélyes körülmények között elnéptelenedik. A GOG pedig január 5-ig ingyenesen ad játékokat, még egy pár órán keresztül a grátisz adja a Caveblazers-t.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

2023. június 20.

 • Eschalon: Book II, 2023. június 22-ig, GOG
  Az Eschalon: Book II egy fantasy szerepjáték, amelyet az Eschalon-sorozat második részeként adtak ki. A játékot a Basilisk Games fejlesztette és 2010-ben jelent meg. A játékosok egy hatalmas világba merülhetnek el, ahol számtalan kalandban lehet részük, harcolhatnak szörnyekkel és feladatokat oldhatnak meg egy lenyűgöző, kézzel rajzolt pixelgrafikával rendelkező környezetben. Az Eschalon: Book II számos újítást hozott az első részhez képest, és egyre nagyobb népszerűségre tett szert az RPG-rajongók körében. Az Eschalon: Book II a Book I eseményeinek folytatása, és a játékosokat tovább viszi a Csendes-óceán partjainál található Thaermore régión keresztül. A játékosok egy titokzatos hős bőrébe bújnak, akinek célja az ősi Eschalon-ba rejtett hatalmas hagyaték megtalálása. A történet során a játékosok számos karakterrel találkoznak, akik segíthetnek vagy akadályozhatják őket a küldetésükben. A játék során a döntések fontossá válnak, és befolyásolhatják a játékosok sorsát és a világuk alakulását.
kami911 képe

Battlestar Galactica Deadlock Húsvétra

Egy kis Húsvéti meglepetés:

 • Battlestar Galactica Deadlock, 2023. április 9-ig, Steam Store

  Battlestar Galactica Deadlock egy sci-fi stratégiai játék, amely a Battlestar Galactica univerzumára épül. A játékban a játékos egy flotta vezetőjeként irányítja a Colonial Fleetet a Cylonok elleni harcban. A játékot a támadások és védekezések sorozata, valamint az erőforrások és flotta fejlesztése jellemzi. A Battlestar Galactica Deadlock játékmenete a taktikai harcokra és a stratégiai döntések meghozatalára összpontosít. A játékban számos hajótípus található, amelyeket a játékos testreszabhat és fejleszthet.

kami911 képe

Ingyenes játékok 2022

2022. december 31.

 • Daymare: 1998, 2023. január 2-ig, GOG

  Daymare: 1998 az egy survival horror játék, amelyet a Invader Studios és a Destructive Creations fejlesztett és adtak ki 2019-ben. A játék története a 90-es években játszódik, ahol egy vírus megfertőzte a lakosságot egy kisvárosban, amely a vírus által okozott zombiapokalipszisbe torkollik.

  A játékban különböző karakterekkel játszhatunk, mint például a H.A.D.E.S. nevű kormányzati szervezet ügynöke, Liev, aki a vírus forrásának azonosítására és megállítására törekszik, vagy Claire, aki a vírusban megfertőzött családját keresi.

  A Daymare: 1998-ban a játékosoknak meg kell küzdeniük a zombik ellen, valamint a túlélésért folytatott harcban használni kell a környezetüket is, mint például az általunk talált eszközöket és fegyvereket. A játékban lehetőségünk van a zombikat kivédő eszközök használatára, valamint a túlélési eszközök gyűjtésére is.

  A Daymare: 1998 nagyon részletes grafikával rendelkezik, amely nagyon valósághűen mutatja be a vírus által megfertőzött várost. A játék zenéje és hangjátéka is nagyon jól sikerült, amely a játék hangulatát tovább fokozza.

 • Dishonored - Definitive Edition, 2023. január 5-ig, Epic Store

  A Dishonored című játék egy akció-kaland játék, amelyben a játékos egy vadász-gyilkos, Corvo Attano szerepében léphet be a játékba. A történet a Dunwall városában játszódik, ahol Corvo a királynő védelmére szegődik, miután őt és az övé volt gyermekét megölik.

  A játék fő küldetése, hogy visszaszerezzük a trónt a királynőért, és megbüntessük azokat, akik a királynőt és a gyermekét megölték. A játékosnak különböző lehetőségei vannak a küldetések teljesítésére, így a játék nagyon újrajátszható. Lehetőség van a küldetések teljesítésére a harcban, vagy inkább a környezetből rejtőzködve. A játékban számos különböző képesség áll rendelkezésre, amelyeket a játékos szabadon választhat ki, hogy segítségükkel könnyebben teljesítsék a küldetéseket.

  A Dishonored egy nagyon sikeres játék volt, és számos díjat nyert el. A játék grafikája és a története is elismerést kapott, valamint a játék különböző lehetőségei miatt is sokan szeretik. A játék folytatása, a Dishonored 2 is megjelent, amely tovább bővíti a történetet és a lehetőségeket. Ha szereted az akció-kaland játékokat, a Dishonored biztosan érdekes lesz számodra.

 • Eximius: Seize the Frontline, 2023. január 5-ig, Epic Store
kimarite képe

Bő egy napig még ingyenes a Mount&Blade (Wine)

Bő egy napig még ingyenes a Mount&Blade (Wine)
Bő egy napig még ingyenes a Mount&Blade (Wine)

Mostanában minden hétre jut valami ingyen játék. Volt már FPS, stratégia és most egy különleges egyveleg: a Mount&Blade.

A játék érdekes keveredése a stratégiának, a szerepjátéknak, de tartalmaz némi managementet is, amennyiben saját csapatunk ellátmányát, felszerelését és lovait szintén nekünk kell beszerezni. Ehhez jönnek még az elfoglalható falvak és várak, melyeket fejleszteni is lehet, ezzel növelve vagyonunkat.

Feliratkozás RSS - gog csatornájára