első

kami911 képe

Ma van a (Super) Mario nap!

A Super Mario Nap egy nem hivatalos ünnep, amelyet minden év március 10-én ünneplünk. A dátumot azért választották, mert rövidítve március 10. MAR10-ként írva, ami hasonlít a "Mario" névre. A napot arra szentelik, hogy ünnepeljék a Nintendo által létrehozott ikonikus videojáték karaktert, Mariot. A rajongók gyakran megemlékeznek az alkalomról, Mario-játékokat játszanak, Mario-tematikus tartalmakat osztanak meg a közösségi médiában, és részt vesznek a Nintendo vagy más játékközösségek által szervezett eseményeken.

kami911 képe

Vegyél részt a Harcban a Retro E-sport Frontvonalán!

Kedves Játékostárs!

A Retrojáték Területi Parancsnokság örömmel értesíti Önt, hogy meghívást kapott a 2024-es Retro E-sport Competition (REC) első versenynapjára, melyet az idei (Super) Mario napon rendezünk meg. A REC célja, hogy összehozza a játékos közösséget és lehetőséget teremtsen az elmúlt idők klasszikus játékainak újrajátszására.

Az esemény részletei a következők:

Dátum: 2024. március 10. (Mario Day, Mar10)

kami911 képe

Idén is együtt RECegünk: újból indul a bajnokság

Kedves Retro E-sport Rajongó!

Olyan izgalmas időszakban vagyunk, amikor a múlt kincseit ötvözzük a jelen technológiájával, hogy együtt ünnepelhessünk a Rabbit Hole Bar & Café-ban! Idén ismét megrendezzük a Retro E-sport Competition, vagy ahogy röviden nevezzük, a REC 2024-es évadának első versenynapját, és nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy Téged is meghívhatunk erre a különleges eseményre, amelyet az idei (Super) Mario napon tartunk, azaz Már10-én.

Feliratkozás RSS - első csatornájára