Idén is együtt RECegünk: újból indul a bajnokság

kami911 képe

Kedves Retro E-sport Rajongó!

Olyan izgalmas időszakban vagyunk, amikor a múlt kincseit ötvözzük a jelen technológiájával, hogy együtt ünnepelhessünk a Rabbit Hole Bar & Café-ban! Idén ismét megrendezzük a Retro E-sport Competition, vagy ahogy röviden nevezzük, a REC 2024-es évadának első versenynapját, és nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy Téged is meghívhatunk erre a különleges eseményre, amelyet az idei (Super) Mario napon tartunk, azaz Már10-én.

Ha tavaly kevésnek érezted a játékidőt, most lehetőséged nyílik megmutatni, hogy mire vagy képes! Selejtezőink segítségével a legjobb 4 közé jutásért versenyezhetsz, így bőséges időd lesz tanulni, fejlődni és bizonyítani. És ami még fontosabb, ha hibázol, az nem jelenti a végét, hiszen a REC szervezése most még kíméletesebb és izgalmasabb, mint valaha!

A versenynapon olyan legendás játékokban mérhetjük majd össze a tudásunkat, mint a SNES Tetris (1v1 Battle Tetris) és a C64 Wizard of Wor (Showdown). A kapunyitás 16:00-kor lesz, és 17:00-kor kezdődnek a selejtezők. A rendezvény a döntőkkel 19:00-kor folytatódik, és az eredményhirdetés 20:00-kor lesz. Bár igyekszünk az időket pontosan betartani, előfordulhatnak kis csúszások, így előre is elnézést kérünk ezért.

Csatlakozz hozzánk a REC Facebook csoportjában is, hogy ne maradj le semmiről és már most részese lehess a versenyhangulatnak!

A Facebook eseményt itt találjátok

Időpont: 2024. március 10. 16 órától, Mario Day, Mar10 (március 10.)

Helyszín: A Rabbit Hole Bar alagsora.
1066 Budapest, Jókai utca 18.

A szervezők szeretettel várnak a versenyre, és remélik, hogy te leszel az REC idei első versenynapjának győztese!

Üdvözlettel,

A REC csapata és

az Insert Coin Egyesület