Insert Coin

kami911 képe

És végül az ötödik elem, a kérdés az, hogy Tiéd lesz a győzelem?

Kedves Barátaink és Retro Kütyü Szerelmesei!

Nagy örömmel ünnepeljük az Insert Coin Egyesület 10. születésnapját, és semmi más nem lenne megfelelőbb ennél, mint egy hatalmas Retro Kütyü buli! Hiszen abban vagyunk igazán jók!

kami911 képe

Indul a REC bajnokság, ne legyél rest benevezni!

Kedves Retro E-sport rajongó!

Szeretettel meghívunk téged a REC, azaz a Retro E-sport Competition 2023-as versenynaptárának első versenynapjára! Ezen az eseményen a Tetris (SNES) Battle Tetris és a Wizard of Wor (C64) Showdown versenyszámokban mérheted össze tudásodat más játékosokkal. Az egész versenyt Hetényi Zoltán (SID) és Molnár Péter (EmPé) személyes kommentárjai kísérik majd, így biztosítva az izgalmas és szórakoztató hangulatot.

kami911 képe

Retro Kütyü, Hangos Előszilveszter: Bit'Em Up 22

Kedves Retro Emberek!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy az Insert Coin Egyesület szervezésében megrendezésre kerül a Bit'Em Up 22 rendezvény, mely egy újra egy hangos Retro Kütyüs előszilveszter buli lesz az S8 Underground Club-ban.

Ha te is szenvedélyesen érdeklődsz a 8 bites számítástechnika iránt, és szeretnél részt venni a Bit'Em Up 22 rendezvényen, ahol nem csak retró kütyükkel, hanem koncertekkel is találkozhatsz, akkor meghívunk téged a következő előadók fellépésére:

kami911 képe

Vasárnap folytatódik a REC bajnokság

Kedves Retro E-sport rajongó!

Az Insert Coin Egyesület szeretettel meghív téged a REC, azaz a Retro E-sport Competition 2024-es versenynaptárának második versenynapjára! Ezen az eseményen a Tetris (SNES) Battle Tetris és a Wizard of Wor (C64) Showdown versenyszámokban mérheted össze tudásodat más játékosokkal.

A REC célja az, hogy a retro játékok világát felélessze és az e-sport szerelmeseit összehozza. Olyan izgalmas időszakban vagyunk, amikor a múlt kincseit ötvözzük a jelen technológiájával, hogy együtt ünnepelhessünk a Rabbit Hole Bar & Café-ban!

kami911 képe

Ma van a (Super) Mario nap!

A Super Mario Nap egy nem hivatalos ünnep, amelyet minden év március 10-én ünneplünk. A dátumot azért választották, mert rövidítve március 10. MAR10-ként írva, ami hasonlít a "Mario" névre. A napot arra szentelik, hogy ünnepeljék a Nintendo által létrehozott ikonikus videojáték karaktert, Mariot. A rajongók gyakran megemlékeznek az alkalomról, Mario-játékokat játszanak, Mario-tematikus tartalmakat osztanak meg a közösségi médiában, és részt vesznek a Nintendo vagy más játékközösségek által szervezett eseményeken.

kami911 képe

Vegyél részt a Harcban a Retro E-sport Frontvonalán!

Kedves Játékostárs!

A Retrojáték Területi Parancsnokság örömmel értesíti Önt, hogy meghívást kapott a 2024-es Retro E-sport Competition (REC) első versenynapjára, melyet az idei (Super) Mario napon rendezünk meg. A REC célja, hogy összehozza a játékos közösséget és lehetőséget teremtsen az elmúlt idők klasszikus játékainak újrajátszására.

Az esemény részletei a következők:

Dátum: 2024. március 10. (Mario Day, Mar10)

kami911 képe

Idén is együtt RECegünk: újból indul a bajnokság

Kedves Retro E-sport Rajongó!

Olyan izgalmas időszakban vagyunk, amikor a múlt kincseit ötvözzük a jelen technológiájával, hogy együtt ünnepelhessünk a Rabbit Hole Bar & Café-ban! Idén ismét megrendezzük a Retro E-sport Competition, vagy ahogy röviden nevezzük, a REC 2024-es évadának első versenynapját, és nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy Téged is meghívhatunk erre a különleges eseményre, amelyet az idei (Super) Mario napon tartunk, azaz Már10-én.

kami911 képe

Jössz Bit'Em Up 23 koncertre szombaton?

Szerezd be a jegyed és gyere el az S8-ba szombaton, ahol a Bit Em Up 2023 koncerten mindenki talál magának való szórakozást! Vincenzo előadásában újraéled a C64 aranykora, Bitrotator pedig élőben repíti a nerdcore világába a hallagatóságot. Celina kiberhangulatot teremt, NecroPolo pedig chip metal malmára hajtja a vizet. E-Diode a techno zenei hullámokon szörfözik, majd az after party-n még kifulladásig bulizunk! Csillagok közötti C64 chiptune-től a földöntúli chip metalig minden lesz: készülj fel a LAN-party és Guitar Hero őrületre a kisteremben, vagy vedd át az irányítást a Retro Kütyü teremben, ahol még a retró gépekkel is nosztalgiázhatsz! Csatlakozz hozzánk, mert ez az év utolsó nagy bitelése lesz!

kami911 képe

Retro geek előszilveszteri koncertélmény az S8 Underground Club-ban!

Csatlakozz hozzánk az év utolsó nagy eseményén, a Bit Em Up 2023 koncerten az S8 Underground Club-ban! Élvezd a retró gépek világát az előtérben, vagy merülj el a LAN-party és Guitar Hero kifulladásig tartó buliban a kisteremben. A nagyszínpadon fellépők garantálják az emlékezetes éjszakát!

  • 20:00 ⇶ Vincenzo ↦ C64 chiptune DJ set
  • 21:00 ⇶ Bitrotator ↦ live NerdCore
  • 22:30 ⇶ Celina ↦ cyberwave
  • 23:30 ⇶ NecroPolo - Dead Act ↦ live chip metal
  • 00:30 ⇶ E-Diode ↦ live techno
  • 01:30 ⇶ after party kifulladásig
kami911 képe

Vasárnap nagyon DOOMboríthattok!

Ne feledjétek, hogy most vasárnap lesz az Insert Coin által szervezett DooM's Day. Napra pontosan 2023.12.10-én lesz 30 éve, hogy megjelent a videojáték-ipar egyik legnagyobb mérföldköve a DooM. Ennek örömére LAN paryt csapunk. Death Match verseny - Dead simple! A győztes trófea, amit a flyeren is láthattok, egy exlúzív, Romero Merster által dedikált láncfűrész, impTimi felajánlása révén. Továbbá játszd te legjobban a Doom klasszikus főtémáját gitáron, és tied az egyedi hímzésű gitárheveder. Készülnek a szervezők kvízzel is.

kami911 képe

Most szombaton a nyulaknál lesz a retró birodalom

Ne feledjétek, hogy most szombaton lesz az Insert Coin születésnapi bulija, ahol a retró gépek nyomkodása mellett lehetőséged lesz a REC utolsó körében is részt venni, ahol Tetris-ben és Wizard of Wor-ban ismét összemérheted tudásodat a legjobbakkal.

Egy rövid ismertető a programról

Felhozatal: Pong, Atari 2600, NES, Sárga kazis, Commode 64, SNES, SEGA MegaDrive, PS1, Nintendo 64, GameCube, PS2, Wii, DOS PC, és PC LAN! Mindegyik gép szabadon játszható.

Időpont: 2023 november 11., Joystick Day

kami911 képe

Nem győzőm kiabálni, jövő szombaton REC-edtek legyetek!

Ez a hír olyan forró, hogy ha egy Commodore 64-es számítógépre raknánk, simán túlmelegedne! Figyelem, már csak kilenc nap, és nem lesz kegyelem, mert az Insert Coin Egyesület ünnepli 10. születésnapját! Ez pedig csak egyet jelenthet: hatalmas Retro Kütyü buli a a Joystickok nemzetközi világnapján!

kami911 képe

Retró játékélmény recepje: REC bajnokság szeptemberben

Kedves Retro E-sport rajongó!

Az Insert Coin Egyesület szeretettel meghív téged a REC, azaz a Retro E-sport Competition 2023-as versenynaptárának negyedik versenynapjára! Ezen az eseményen a Tetris (SNES) Battle Tetris és a Wizard of Wor (C64) Showdown versenyszámokban mérheted össze tudásodat más játékosokkal. Az egész versenyt személyes kommentárral lehet majd élvezni, és akár online követni, így biztosítva az izgalmas és szórakoztató hangulatot.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Insert Coin csatornájára