Retro Kütyü Klub

kami911 képe

Retro Kütyü, Hangos Előszilveszter: Bit'Em Up 22

Kedves Retro Emberek!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy az Insert Coin Egyesület szervezésében megrendezésre kerül a Bit'Em Up 22 rendezvény, mely egy újra egy hangos Retro Kütyüs előszilveszter buli lesz az S8 Underground Club-ban.

Ha te is szenvedélyesen érdeklődsz a 8 bites számítástechnika iránt, és szeretnél részt venni a Bit'Em Up 22 rendezvényen, ahol nem csak retró kütyükkel, hanem koncertekkel is találkozhatsz, akkor meghívunk téged a következő előadók fellépésére:

kami911 képe

Jössz Bit'Em Up 23 koncertre szombaton?

Szerezd be a jegyed és gyere el az S8-ba szombaton, ahol a Bit Em Up 2023 koncerten mindenki talál magának való szórakozást! Vincenzo előadásában újraéled a C64 aranykora, Bitrotator pedig élőben repíti a nerdcore világába a hallagatóságot. Celina kiberhangulatot teremt, NecroPolo pedig chip metal malmára hajtja a vizet. E-Diode a techno zenei hullámokon szörfözik, majd az after party-n még kifulladásig bulizunk! Csillagok közötti C64 chiptune-től a földöntúli chip metalig minden lesz: készülj fel a LAN-party és Guitar Hero őrületre a kisteremben, vagy vedd át az irányítást a Retro Kütyü teremben, ahol még a retró gépekkel is nosztalgiázhatsz! Csatlakozz hozzánk, mert ez az év utolsó nagy bitelése lesz!

kami911 képe

Retro geek előszilveszteri koncertélmény az S8 Underground Club-ban!

Csatlakozz hozzánk az év utolsó nagy eseményén, a Bit Em Up 2023 koncerten az S8 Underground Club-ban! Élvezd a retró gépek világát az előtérben, vagy merülj el a LAN-party és Guitar Hero kifulladásig tartó buliban a kisteremben. A nagyszínpadon fellépők garantálják az emlékezetes éjszakát!

  • 20:00 ⇶ Vincenzo ↦ C64 chiptune DJ set
  • 21:00 ⇶ Bitrotator ↦ live NerdCore
  • 22:30 ⇶ Celina ↦ cyberwave
  • 23:30 ⇶ NecroPolo - Dead Act ↦ live chip metal
  • 00:30 ⇶ E-Diode ↦ live techno
  • 01:30 ⇶ after party kifulladásig
kimarite képe

Az utolsó Insert Coin közgyűlés

Insert Coin Egyesület. Ezen a néven élt 6 évet, és most átadja helyét valami újnak.

Ha érdekelnek a részletek, itt olvashatod, mit szervezkedtünk eddig a háttérben:

Helyszín: InGame gamer bár, konferencia terem. (A bár bejáratától balra egy ajtóval)
Időpont: 2019. 12. 17., kedd, 19:00

Feliratkozás RSS - Retro Kütyü Klub csatornájára