Vasárnap folytatódik a REC bajnokság

kami911 képe

Kedves Retro E-sport rajongó!

Az Insert Coin Egyesület szeretettel meghív téged a REC, azaz a Retro E-sport Competition 2024-es versenynaptárának második versenynapjára! Ezen az eseményen a Tetris (SNES) Battle Tetris és a Wizard of Wor (C64) Showdown versenyszámokban mérheted össze tudásodat más játékosokkal.

A REC célja az, hogy a retro játékok világát felélessze és az e-sport szerelmeseit összehozza. Olyan izgalmas időszakban vagyunk, amikor a múlt kincseit ötvözzük a jelen technológiájával, hogy együtt ünnepelhessünk a Rabbit Hole Bar & Café-ban!

Ha tavaly kevésnek érezted a játékidőt, most lehetőséged nyílik megmutatni, hogy mire vagy képes! Selejtezőink segítségével a legjobb 4 közé jutásért versenyezhetsz, így bőséges időd lesz tanulni, fejlődni és bizonyítani. És ami még fontosabb, ha hibázol, az nem jelenti a végét, hiszen a REC szervezése most még kíméletesebb és izgalmasabb, mint valaha!

Csatlakozz hozzánk a REC Facebook csoportjában is, hogy ne maradj le semmiről és már most részese lehess a versenyhangulatnak!

Az eseményre 16:00-kor kerül sor, és a helyszínen lehetőség 16:45-ig lesz lehetőség nevezni, majd 17:00-kor kezdődnek a selejtezők. Bár igyekszünk az időket pontosan betartani, előfordulhatnak kis csúszások, így előre is elnézést kérünk ezért.

 

Időpont: 2024. május 5. 16 órától, azaz A-nyák napján

Helyszín: A Rabbit Hole Bar alagsora.
1066 Budapest, Jókai utca 18.

A szervezők szeretettel várnak a versenyre, és remélik, hogy te leszel az REC idei első versenynapjának győztese!

Üdvözlettel,

A REC csapata és

az Insert Coin Egyesület