Vilma

kami911 képe

Feltűntek a Linux Mint 22 telepítő lemezképek

Úgy tűnik Wilma, már a bejárati ajtóhoz lépett és keresi a csengőt, hogy hozzád is megérkezhessen. A július havi blogbejegyzés alapján a héten megjelenik a Linux Mint 22 „Wilma” becenevű kiadása, mert az ISO-képfájlok már sikeresen teljesítették a minőségbiztosítási fázist, és elérhetőek lettek többek között itt is:

https://mirrors.edge.kernel.org/linuxmint/stable/22/

Itt a Linux Mint 22 beta

A Linux Mint 22 egy hosszú távon támogatott kiadás, amely 2029-ig lesz támogatott. Frissített szoftverrel érkezik, és finomításokat és számos új funkciót tartalmaz, amelyek kényelmesebbé teszik az asztali számítógépes élményt.

kami911 képe

Nem támogatott: Frissítés Linux Mint 22 Wilma bétára

Azok a szerencsés felhasználók, akik már Linux Mint 21.3-at használnak, frissíthetnek – NEM HIVATALOSAN – a következő verzióra. A béta megjelenésével – szokás szerint – elérhetővé váltak a következő verzió, jelen esetben, a Vilma nevű kiadás frissítései. Mondani sem kell, hogy ez a frissítési eljárás, és a korai frissítés a Linux Mint fejlesztői részéről nem támogatott. A frissítés nem a stabil változatra tőrténik, éles gépen még védőhálóval, és légitámogatással sem szabad megcsinálni. Csak tesztrendszereden végezze el a frissítést.

Feliratkozás RSS - Vilma csatornájára