Transmission

kami911 képe

Tovább javul a 4-es főverzió

Az egyik legnépszerűbb torrent kliens, a Transmission újabb verziója, a 4.0.2 elérhetővé vált az összes támogatott platform számára. A frissítés kijavítja az in-kernel fájl másolásakor előforduló lehetséges problémákat a CIFS mountokkal, és javítja az IPv6-s tracker URL-ek megjelenítését. Továbbá, javításra került a magnet linkek sanity check-e, valamint a leechers paraméter kezelése a tracker bejelentésekben.

kami911 képe

Nagyobb sebességre kapcsolt és alaposan megújult a Transmission bittorent-kliens

A Transmission 4.0 verzió új funkciókkal gazdagodott, köztük a BitTorrent v2 és hibrid torrentek használatának támogatásával. Emellett a felhasználók mostantól beállíthatnak alapértelmezett nyomkövetőket, amelyek segítségével minden nyilvános torrentet bejelenthetnek. Az új funkciók között szerepel a torrentek létrehozásakor megadható darabméret, valamint az IPv6-os blokklisták támogatása is. Az átviteltechnika teljesen új formában: Mind az asztali környezetbe szánt, mind a webes kliensek teljesen megújulnak. Te mit használsz bittorent-kliensként?

kami911 képe

Nagyobb sebességre kapcsol és alaposan megújul a Transmission bittorent-kliens

Az átviteltechnika teljesen új formában: Mind az asztali környezetbe szánt, mind a webes kliensek teljesen megújulnak. Te mit használsz bittorent-kliensként?

Feliratkozás RSS - Transmission csatornájára