OpenSSH

kami911 képe

Megjelent az OpenSSH 9.3

Az OpenSSH 9.3 elérhető, amely a széles körben használt, nyílt forráskódú SSH implementációnak a legújabb verziója. Az OpenSSH 9.3 az OpenSSH 9.2 verziójának hibajavító kiadása. Az OpenSSH 9.3 megjelenése jelentős biztonsági javításokat és új funkciókat hoz magával. Az új kiadás kiemelt figyelmet szentel a biztonságnak, így számos hibát javítottak és egy memóriaveszélyességi problémát is orvosoltak. A memóriaveszélyességi probléma nem feltétlenül kihasználható, azonban az OpenSSH team az ilyen hibákat általában biztonsági hibaként jelöli meg.

Koppány képe

Megjelent az OpenSSH 9.1!

Az OpenSSH 9.1 elérhető, amely a széles körben használt, nyílt forráskódú SSH implementációnak a legújabb verziója. Az OpenSSH 9.1 az OpenSSH 9 verziójának hibajavító kiadása.

Ez a kiadás három kisebb memóriabiztonsági probléma javítását tartalmazza. Egyikről sem feltételezzük, hogy kihasználható, de a legtöbb memóriabiztonsági problémákról óvatosságból potenciális biztonsági résként számolunk be. Letöltések és további részletek az OpenSSH 9.1-ről az OpenSSH.com oldalon.

kami911 képe

Megjelent az OpenSSH 9.0!

Az OpenSSH 9.0 elérhető, amely a széles körben használt, nyílt forráskódú SSH implementációnak a legújabb verziója. Az OpenSSH 9.0 új funkciókat, valamint olyan változásokat tartalmaz, mint például az scp alapértelmezetten SFTP protokollt használ.

Az OpenSSH 9.0 egy nagy kiadás, és vele együtt néhány figyelemre méltó változás is érkezik.

Feliratkozás RSS - OpenSSH csatornájára