Mozilla Firefox

Egy Firefox felhasználó több mint 7400 tabot tartott nyitva kettő évig

Talán többen is szeretnek nyitvatartani több Firefox tabot, így tett az egyik felhasználó is aki kettő évig több mint 2400 tabot tartott nyitva a Firefox böngészőben, hogy azok könnyen elérhetők legyenek. A Mozilla szerint a jövőben több tab csoport és profil funkcióval is bővülhet a Firefox, ami segíthet kedvenc emlékeink könnyedebb szervezésében.

Egy szoftverfejlesztő esetében majdnem 7500 tab volt nyitva a böngészőben majdnem kettő éven át, amit a hírek szerint nem is tervez hamarosan bezárni.

kimarite képe

Használd és teszteld a létező összes Firefox verziót

A jelenlegi egyedüli kiadásként támogatott LMDE 3-at használva, felmerülhet benned a kérdés, miért a Firefox ESR böngésző van telepítve. Ha észreveszed ... . A Firefox ESR verziószámban kissé lemarad az ismerős Firefox verzió mögött, de ugyanolyan friss és naprakész. Igaz, tudása, teljesítménye kicsit néhol szűkebb, mert vállalati felhasználásra szánták. A Debian stabil kiadásokban alapértelmezetten csak a Firefox ESR böngésző érhető el. A Debian Sid (Unstable) terjesztés tartalmazza azt a böngészőt, amit a felhasználók a Firefox néven ismernek.

Feliratkozás RSS - Mozilla Firefox csatornájára