Egy Firefox felhasználó több mint 7400 tabot tartott nyitva kettő évig

Talán többen is szeretnek nyitvatartani több Firefox tabot, így tett az egyik felhasználó is aki kettő évig több mint 7500 tabot tartott nyitva a Firefox böngészőben, hogy azok könnyen elérhetők legyenek. A Mozilla szerint a jövőben több tab csoport és profil funkcióval is bővülhet a Firefox, ami segíthet kedvenc emlékeink könnyedebb szervezésében.

Egy szoftverfejlesztő esetében majdnem 7500 tab volt nyitva a böngészőben majdnem kettő éven át, amit a hírek szerint nem is tervez hamarosan bezárni.

Egy másik felhasználó legalább 7470 tabot nyitott meg korábban e héten, de a Firefox nem tudta automatikusan visszaállítani a tabokat, így a profile cache-ből kellett azokat visszahoznia a felhasználónak ami kevesebbe mint egy percbe tellett.

"Úgy éreztem hogy visszaállítottam önmagam egy részét"

- írta az X-en a felhasználó

Az említett felhasználó hozzátette hogy nosztalgikus okokból tart nyitva ilyen sok tabot és hogy szereti visszanézni a múlthavi tabokat is. Érdekesmód a számítógép gyorsaságát nem befolyásolta a rengeteg megnyitott tab.

"A Firefox eléggé memóriahatékony és nem olvassa be a a weboldalt amíg nem kattintunk az adott tabra"

A Mozilla képviselője megerősítette, hogy a böngőszőjük nyitva tartott tabjai lényegében nem foglalnak memóriát.

"Keményen dolgozunk azon, hogy a Firefox performansza jobb legyen és örülünk, hogy ennek gyümölcse most már beérni látszik"

-zárta a Mozilla a nyilatkozatát.

(Forrás: https://www.pcmag.com/news/firefox-power-user-keeps-7400-plus-browser-tabs-open-for-2-years)

Hozzászólások

Nálam is sok tab van nyitva.

Nálam is sok tab van nyitva. Legutóbb 453-at számoltam. Megnyitok dolgokat, és elhalasztom későbbre a tanulmányozást, és csak halogatom, és egyre csak nő a számuk. Pl. találtam egy témában vagy egy tucat videót, mindet megnyitottam, hogy majd megnézem apránként. Azóta sem tettem, de nem zárom be, mert majd egyszer. A gépem tényleg nem fogja le érezhetően.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve