Itt az fheroes2 1.0.11

kami911 képe

Az fheroes2, a Heroes of Might and Magic II rajongói számára készített remek újraimplementáció, továbbra is fejlődik és frissül. A legújabb verzió, a 1.0.11-es kiadás számos izgalmas újdonságot és fejlesztést hozott magával. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb változásokat:

Ez a nyílt forráskódú, a nulláról írt multiplatform projekt célja, hogy reprodukálja az eredeti játékot, jelentős játékmenetbeli, grafikai és logikai fejlesztésekkel (beleértve a nagy felbontású grafika támogatását, a javított AI-t, számos javítást és UI-fejlesztést), új életet lehelve az egyik legaddiktívabb körökre osztott stratégiai játékba.

Főbb változások a kiadásban:

 1. Battle Only mód kibővítése mentési funkcióval és frissített felhasználói felülettel.

 2. Városok és óceán objektumok elhelyezésének lehetősége az Szerkesztőben.

 3. Fejlett mesterséges intelligencia védekező taktikái.

 4. Több párbeszéd átdolgozása, számos leképzési probléma javítása és gyorsítása.

 5. Több mint 30 probléma megoldása a 1.0.10-es kiadás óta.

Teljes változási napló:

A változások részletezése itt található.

Az fheroes2 1.0.11-es verziója letölthető a hivatalos weboldalról, és a rajongók a fejlesztők által végrehajtott rengeteg fejlesztésnek és javításnak köszönhetően tovább élvezhetik a Heroes of Might and Magic II világát. Ne hagyja ki ezt az izgalmas frissítést, és merüljön el újra ebben a kihagyhatatlan fantasy világban!

Az fheroes2 honlapja, a projekt a GitHub-on.

Letöltés:

További platformok >

Mivel a játékhoz szükség van a Heroes of Might and Magic II adatfájljaira, szükség van egy eredeti példányra is. A Heroes of Might and Magic II egy példánya könnyen beszerezhető a GOG-on, vagy az Ubisoft Store-ból.

Az előző verziókban ilyen fontos fejlesztések voltak:

 • Piacok használatának tanítása az AI számára a várfejlesztés és az erőforrások optimalizálása érdekében: Az AI mostantól aktívan használja a piacokat a várfejlesztés felgyorsítása és az erőforrások hatékonyabb kezelése érdekében. Ezáltal a mesterséges intelligencia még jobb stratégiai döntéseket hoz a játék során.

 • Szerkesztő bővítések: Radír eszköz, műtárgy és kincs elhelyezése, valamint lehetőség új hősök hozzáadására: A Szerkesztő most már lehetővé teszi a radír eszköz használatát, valamint műtárgyak és kincsek elhelyezését a térképeken. Emellett a fejlesztők most már új jövőbeli hősök hozzáadásán is dolgozhatnak.

 • Több párbeszéd átdolgozása, leképzési problémák javítása és gyorsítása: A játék általános élményét javító párbeszédek és renderelési problémák újabb fejlesztéseken estek át, emellett a játék sebessége is tovább nőtt.

 • Új hős akciógomb ikon: Mostantól egy új ikon jelzi az új hős akciókat, amelyek még érdekesebbé és színesebbé teszik a játékot.

 • AI logika fejlesztése varázslatok, szörnyek elhelyezkedése a csatatéren, és útvonaltervezési logika terén a Kalandtéren: Az AI most még okosabban és stratégikusabban használja a varázslatokat, elhelyezi a szörnyeket a csatatéren, és hatékonyabban tervez útvonalakat a Kalandtéren.

 • Megerősítési lehetőség hozzáadása a csataban való cselekedetekhez érintőképernyős eszközökön: Mostantól az érintőképernyős eszközökön a játékosoknak lehetőségük van megerősíteni a csatatérbeli cselekedeteiket, ami növeli a játékélmény kényelmét.

 • „Folytatás” gomb használata a Kalandtéren egy olyan tárgy interakciójához, amelyen a hős áll: A Kalandtéren a "Folytatás" gomb most már a hős állásánál található tárgyakkal való interakcióra is használható, ami egyszerűsíti a játékmenetet.

 • AI enyhítése alacsony nehézségi szinteken: Az AI most már kevésbé agresszív és könnyedebb ellenfélként viselkedik alacsonyabb nehézségi szinteken, így a kezdő játékosoknak is könnyebb az eligazodás.

 • Utak, patakok, szörnyek és hősök elhelyezésének lehetősége a Szerkesztőben: A fejlesztők most már lehetővé tették utak, patakok, szörnyek és hősök elhelyezését a Szerkesztőben, így a térképek még változatosabbak és izgalmasabbak lehetnek.

 • Beállítások frissítése a Kalandtéren: Az új beállítások lehetővé teszik a játékosoknak, hogy még inkább testre szabhassák a Kalandtérrel kapcsolatos élményüket.

 • Hot Keys ablak bővítése: A Hot Keys ablak most még több gyorsbillentyű lehetőséget kínál, optimalizálva a játékosok számára a vezérlést és az irányítást.