Segítsetek tesztelni az OpenMW 0.48 kiadás előtti verzióját

kami911 képe

Örvendjetek RPG rajongók! Már lehet tesztelni az OpenMW, a The Elder Scrolls III: Morrowind ingyenes és nyílt forráskódú újraimplementált játékmotorjának új kiadásra verziója. Ez az legjobb módja, hogy a Morrowindot játszhassunk modern platformokon - így Linux-on is. Számos fejlesztéssel rendelkezik ez az átirat - az eredetihez képest, miközben az eredeti játékmenet megmarad.

Végre, a sok kemény munka után, hogy az összes klassz új funkció készen álljon a kiadásra, megvan a Release Candidate, vagy röviden "RC" első köre. Az RC-k egyszerűen csak tesztelésre szánt kiadási binárisok, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden rendben van a kiadáshoz. Irány a tesztelés! Ezért nagyon hálásak lennénk, ha letöltenél egy RC-t az általad választott operációs rendszerre, tesztelnéd egy kicsit, hogy lássuk, problémamentesen működik-e, és jelentenéd a GitLab jegykezelő rendszerben az esetleges észrevételeidet. Kérjük, először ellenőrizd, hogy bármit is találsz, az nem szerepel-e már a jegykezelő rendszerben.

A kiadással foglalkozó fórumtéma >

További információk az OpenMW játkról. Wiki-oldal.

A játék letöltése, a tesztelésre szánt verziók letöltése:

Mivel a játékhoz szükség van a Morrowind adatfájljaira, szükség van egy eredeti példányra is. A Morrowind egy példánya könnyen beszerezhető a GOG.com-on vagy a Steam-en.