Készülget az fheroes2 a Heroes of Might and Magic II rajongók számára

kami911 képe

Az fheroes2 egy újabb nagyszerűen hangzó játék újraimplementáció a Heroes of Might and Magic II rajongók részére. A játék motorjának fanatikusok általi elkészítése számos modern rendszerre van készülőben.

Ez a nyílt forráskódú, a nulláról írt multiplatform projekt célja, hogy reprodukálja az eredeti játékot, jelentős játékmenetbeli, grafikai és logikai fejlesztésekkel (beleértve a nagy felbontású grafika támogatását, a javított AI-t, számos javítást és UI-fejlesztést), új életet lehelve az egyik legaddiktívabb körökre osztott stratégiai játékba.

Biztosítva, hogy a játék minden része helyes legyen, a kastélyok és a vízesést megfelelő megjelenítését korrigálták a fejlesztők, továbbá néhány javítást is kapott a játék az elmosódott út és a kapitányi szállásokat is.

A fheroes2 csapata is sok időt fektetett az AI-val kapcsolatos számos probléma javításába: most már hatékonyabban használja a tárgyakat, és képes interakcióba lépni az Alkimista toronnyal és a Szfinxszel. Az AI hősök mostantól racionálisabban találják meg a tárgyakat, számos tárgyak működésképtelenségét okozó helyet javítottak. Azt mondták: „Nem könnyű feladat, de a csapat számos olyan esetet javított, ahol átlós mozgások voltak, az árnyékok átláthatatlanok voltak, vízi műveleti objektumok és zátonyok”.

Egy másik apró, de érdekes funkció: a csapat hozzáadta az eredetinél alacsonyabb felbontású eszközök támogatását, így bővült azoknak az eszközöknek a listája, amelyeken a fheroes2 futtatható. Emellett néhány hiányzó felbontás is bekerült a felbontási listába, így a játékosok több lehetőséggel rendelkezhetnek, különösen széles képernyőn való játék közben.

Egy nagyon hasznos funkció, ami hozzá lett adva ehhez a kiadáshoz, a várak közötti váltás gombjai a várépítő képernyőn belül. Így nem kell minden váron végigmenni és megnyitni az építési képernyőt, hogy építsünk valamit, majd átmenni egy másik várba, megnyitni az építési képernyőt és újra és újra...

A most megjelent játék verziója 0.9.9.

Az fheroes2 honlapja, a projekt a GitHub-on.

Letöltés:

További platformok >

Mivel a játékhoz szükség van a Heroes of Might and Magic II adatfájljaira, szükség van egy eredeti példányra is. A Heroes of Might and Magic II egy példánya könnyen beszerezhető a GOG-on, vagy az Ubisoft Store-ból.

(forrás)