Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

2023. április 7.

2023. április 1.

  • The Murder of Sonic the Hedgehog, Steam Store
    A The Murder of Sonic the Hedgehog egy ingyenesen játszható, indie-retro stílusú játék, amelyben a játékos egy furcsa és sötét világban keresi az igazságot Sonic, a híres videójáték-szereplő gyilkosságával kapcsolatban. A játék stílusa retro pixelgrafikával és nyomasztó hangulattal rendelkezik, és az elágazó történeti vonalak révén a játékos döntéseitől függően változik a befejezése. Amy Rose-nak van a születésnapja, és egy rejtélyes gyilkossági partit rendez a Mirage Expresszen. Amikor Sonic, a sündisznó lesz a játék áldozata, mindenki elindul, hogy a végére járjon a dolognak. Valami azonban nem stimmel - vajon tényleg egy ártatlan játékról van szó, vagy valami sokkal baljósabb dolog van készülőben?
  • The Silent Age, 2023. április 6-ig, Epic Store
    A The Silent Age egy izgalmas kalandjáték, amelyben a játékos egy időutazó szerepében játszik. Az események az 1970-es években kezdődnek, ahol a főhősnek egy titokzatos időutazó készüléket kell használnia, hogy elkerülje a világvégét. A játékmenet során a játékosnak logikai feladatokat kell megoldania, tárgyakat kell összegyűjtenie és nyomokat kell követnie az időben és a térben, hogy kiderítse, mi történt az emberiség sorsával és hogyan lehet megakadályozni a világvégét.
  • Tunche, 2023. április 6-ig, Epic Store
    A Tunche egy akció-kalandjáték, amely a perui és andoki mitológiára épül. A játékban a játékosok különböző képességekkel és fegyverekkel rendelkező karaktereket irányítanak, akiknek célja az andoki dzsungel mélyén rejtőző titokzatos Tunche elleni harc. A játék 2D-s rajzolt stílusban készült, és lehetőséget ad a kooperatív játékra is.

2023. március 24.

  • Chess Ultra, 2023. március 30-ig, Epic Store
    A Chess Ultra egy modern sakkjáték, amely magában foglalja a klasszikus sakkot, valamint egyéb variációkat és kihívásokat is. A játék szép, részletes grafikával rendelkezik, és lehetőséget ad az online játékra is, akár barátokkal, akár véletlenszerű ellenfelekkel. A játékban szerepelnek olyan funkciók, mint a taktikai elemzés és az AI segítsége, amelyek segíthetnek a fejlesztésben. A Chess Ultra remek választás lehet minden szintű sakkozó számára, a kezdőktől a profi játékosokig.
  • World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi, 2023. március 30-ig, Epic Store
    A World of Warships egy ingyenes online hadihajó-szimulátor játék, amelyben a játékosok irányítják a történelmi hadihajókat és harcolnak más játékosokkal szemben. A Starter Pack: Ishizuchi egy kiegészítő csomag, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az Ishizuchi japán hadihajót irányítsák a játékban. Az Ishizuchi egy gyors és erős hajó, amely erős tűzerejű ágyúkkal és torpedókkal rendelkezik, így kiváló harci lehetőséget nyújt a játékosoknak. A Starter Pack tartalmaz néhány további játékbeli előnyt is, mint például prémium fiókot és járműveket.
  • World of Warships alapcsomag
  • Neurodeck: Psychological Deckbuilder, 2023. március 26-ig, GOG
    Neurodeck egy pszichológiai témájú kártyajáték, amelyben az érzelmi állapotodat kell kezelni azzal, hogy különböző kártyákat használsz. Az egyes kártyák hatásai között lehetnek pozitív, negatív vagy semleges hatások is, és a játékosoknak meg kell találniuk a legjobb kombinációkat a megfelelő kiegyensúlyozott állapot eléréséhez. A játék célja az, hogy megnyugtató és szórakoztató élményt nyújtson, miközben lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjük az érzelmi állapotainkat és hogyan lehet őket kezelni.

2023. március 17.

  • Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, 2023. március 23-ig, Epic Store

    Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War egy izgalmas és fordulatos, fantasy sci-fi környezetben játszódó stratégiai játék, melyet a Proxy Studios fejlesztett és a Slitherine Ltd adott ki 2018-ban. A játék a Warhammer 40,000 univerzumon alapul, ahol a játékosok azonosítható és jól ismert egységekkel és frakciókkal játszhatnak.

    A játék története Gladius nevű bolygón játszódik, amelyet hosszú évszázadok óta folytatott háborúk és erőszakos konfliktusok tépáznak. A játékosok a bolygó különböző frakcióit irányítják, mint például az űrgárdisták, a szkíták, a necronok és a tyranidek. Az egységek és a frakciók különböző tulajdonságokkal, előnyökkel és korlátokkal rendelkeznek, ami sokféle stratégiát és játékstílust tesz lehetővé.

    A játékmenet során a játékosoknak katonáikat és épületeket kell építeniük, erőforrásokat gyűjteniük és stratégiákat kidolgozniuk az ellenfelek legyőzésére. A játék vége az lesz, hogy az összes ellenfél legyőzése vagy a legtöbb terület elfoglalása.

    A játék grafikája és a zenei kíséret is kiváló minőségű, a hanghatások pedig hozzájárulnak a játék hangulatához. A játékot egyedül, vagy akár többjátékos módban is játszhatjuk barátainkkal.

  • Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, 2023. március 23-ig, Steam

    Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure egy fantasztikus szerepjáték, melyben a játékosok belevethetik magukat egy varázslatos világba, ahol izgalmas küldetéseket teljesíthetnek és fantasztikus ellenfelekkel harcolhatnak meg.

    A játék főszereplője Tiny Tina, aki egy hatalmas fantasy világban kalandozik barátaival. A játékosok különböző karaktereket játszhatnak, akiknek különleges képességeik vannak, amelyek segítségével képesek legyőzni a kihívásokat és elérni a küldetések céljait.

    Az Assault on Dragon Keep egy kiegészítő csomag, amelyet a Borderlands 2 játékhoz lehet használni. A csomagban számos új tartalom található, például új fegyverek, felszerelések és küldetések. Az új kalandok során a játékosok találkozhatnak majd sárkányokkal, trollokkal és más fantasztikus lényekkel, akik ellen meg kell küzdeniük.

    A játékban nagyon fontos szerepe van a szerepjátékos elemeknek, például a karakterfejlesztésnek, a küldetések megoldásának és az interakcióknak a különböző karakterekkel. A játékosoknak ügyesen kell használniuk a képességeiket, hogy győzelmet arassanak és továbbhaladjanak a történetben.

  • The Sims 4, ingyenes az alapjáték, Epic Store

    A Sims 4 egy élet-szimulációs videójáték, amelyet a Maxis és a The Sims Studio fejlesztett ki, és az Electronic Arts adta ki 2014-ben. A játék számos lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy saját virtuális családjukat és otthonukat hozzanak létre és irányítsák.

    A játékban a játékosok a saját Sims karakterüket hozzák létre, testre szabva azok kinézetét, személyiségét és tulajdonságait. Ezután a játékosok bevezethetik Sims-jeiket az otthonukba és irányíthatják mindennapi tevékenységeiket, például az étkezést, az alvást, a fürdést, a munkát és a szórakozást.

    A játékban számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy a játékosok testreszabhassák Sims-jeik életét. Például a játékosok karriert választhatnak Sims-jeik számára, és lehetőségük van barátkozni, randizni és házasságot kötni más Sims karakterekkel. A játék során a játékosok a virtuális világban felismerhető helyszíneken is járhatnak, például a parkban, az éjszakai klubban vagy a munkahelyen.

    A Sims 4 lehetőséget ad arra, hogy a játékosok saját otthonukat és a környezetüket is testre szabhassák. A játékban számos berendezési tárgy, építőelem és díszítőelem áll rendelkezésre, hogy segítsen a játékosoknak megtervezni és kialakítani a virtuális otthonukat.

2023. március 4.

  • Rise of Industry, 2023. március 9-ig, Epic Store

    A Rise of Industry egy nagyszerű, stratégiai játék, amelyben a játékosoknak építőipari vállalkozást kell irányítaniuk, és ki kell alakítaniuk egy sikeres és jövedelmező üzleti modellt. A játék egy gazdasági szimuláció, amely a XX. századi ipari forradalom idején játszódik, és a játékosoknak kell megbirkózniuk a kor korlátaival és nehézségeivel.

    A játék során a játékosoknak számos kihívással kell szembenézniük, beleértve az üzleti stratégiák kidolgozását, az erőforrások és nyersanyagok beszerzését, az építési és termelési folyamatok optimalizálását, valamint az alkalmazottak felügyeletét és a termékek értékesítését.

    A játékmenet során a játékosoknak kell létrehozniuk és fejleszteniük a vállalkozásukat, és versenyezniük kell más játékosokkal és mesterséges intelligenciával vezérelt ellenfelekkel. A játékosoknak számos lehetőségük van arra, hogy fejlesszék az üzletüket, és bevezessék az új technológiákat és termékeket, amelyek segítenek növelni a termelékenységet és a jövedelmezőséget.

    A játék grafikája nagyon szép és részletes, ami segít a játékosoknak jobban belemerülni az ipari világba. A játék hangja is remek, a zenék és a hanghatások egyaránt nagyon jól sikerültek.

    A Rise of Industry egy nagyon izgalmas játék, amelyet mindenkinek ajánlani tudok, aki szereti az üzleti szimulációkat és a stratégiai játékokat. A játékmenet kihívásokkal teli, és rengeteg lehetőséget nyújt a játékosoknak arra, hogy kreatívan és hatékonyan kezeljék az üzletüket.

    A játék megvásárolható a Steamen keresztül, és érdemes figyelembe venni, hogy bár az alapjáték nagyon jó, a játékhoz érhetővé állnak további DLC-k, amelyek még nagyobb kihívást jelentenek a játékosoknak, és további lehetőségeket nyújtanak a játékmenet bővítésére.

2023. február 26.

  • Duskers, 2023. március 2-ig, Epic Store

    Duskers egy izgalmas túlélő játék, amelyben az űrhajó-kapitányként játszol, akinek a feladata a különböző űrhajók felderítése és javítása. A játékot a használt technológiai szintek és az élelmiszerhiány nehezíti, miközben a játékosnak meg kell küzdenie a zombikkal és más veszélyekkel, amelyek előfordulhatnak az űrhajók fedélzetén.

    A játék különlegessége, hogy a játékosoknak lehetőségük van vezérelni különböző drónokat, amelyekkel be tudnak hatolni az űrhajókba és információt gyűjthetnek, vagy javíthatnak különböző rendszereket. A játékmenet során a játékosnak arra is figyelnie kell, hogy a drónokat helyesen használja, különben a drónok meghibásodhatnak vagy teljesen elromolhatnak.

    A Duskers egy nagyon hangulatos játék, a grafikái minimalisztikusak és a zenei kíséret is nagyon jól illeszkedik a játék témájához. A játék rengeteg izgalmat és kihívást tartogat azoknak, akik szeretnek a túlélő játékokat játszani és azoknak, akik szeretik a sci-fi témát.

2023. február 16.

  • Warpips, 2023. február 23-ig, Epic Store

    Warpigs egy izgalmas stratégiai játék, amelyben a játékosok egy csapatot irányítanak, hogy megvédjék a bolygójukat az ellenséges inváziótól. A játék három fő részből áll: a bázis építéséből, a csapatok irányításából és a harcból.

    A játék kezdetén a játékosoknak el kell kezdeniük építeni a bázisukat, amely a csapatok kiképzésének és felszerelésének helye lesz. Az építés során a játékosoknak különböző erőforrásokat kell gyűjteniük, amelyeket a bányákból és az üzemekből szerezhetnek be. A játék során a játékosoknak meg kell fontolniuk, hogy milyen épületeket építenek, milyen erőforrásokat termelnek és milyen stratégiát alkalmaznak a győzelem érdekében.

    A csapatok irányítása is fontos része a játéknak. A játékosoknak különböző egységekből álló csapatokat kell felállítaniuk, és ezeket irányítaniuk kell a csaták során. Az egységeknek különböző képességeik vannak, amelyeket a játékosoknak ki kell használniuk a győzelem érdekében. A játékosoknak meg kell tanulniuk, hogyan használják az egységeket, hogyan pozicionálják őket és hogyan alkalmazzák a különböző stratégiákat a győzelem érdekében.

    A harcok során a játékosoknak csapatjaikkal kell megvédeniük a bolygójukat az ellenséges erőktől. Az ellenfél csapatai különböző típusúak lehetnek, és a játékosoknak meg kell találniuk az ellenük hatékony stratégiákat. A csaták során a játékosoknak gyorsan kell reagálniuk, és ki kell használniuk az adott helyzetet.

2023. február 2.

  • City of Gangsters, 2023. február 9-ig, Epic Store
    City of Gangsters egy taktikai játék, ahol a játékos a 20-as évek amerikai gengsztervilágának ura lehet. A játékos felépítheti saját gengszterimperiumát, megszervezheti a bűncselekményeket és harcolhat más gengszterek ellen a hatalomért. A játékban a valósághű környezet mellett a játékosoknak fontos döntéseket kell hozniuk a siker érdekében, beleértve a bűnözők kinevezését, a fegyverkezés tervezését és a szövetségesek kiválasztását. Azok számára, akik érdeklődnek a történelem és a taktikai játékok iránt, City of Gangsters garantáltan szórakoztató élményt nyújt.
  • Dishonored®: Death of the Outsider™, 2023. február 9-ig, Epic Store
    A Dishonored: Death of the Outsider egy lélegzetelállító akció-szerepjáték, amely a Dishonored univerzumában játszódik. A játékban a játékosok a főszereplő, Billie Lurk szerepébe bújhatnak, aki az Outsider, az isteni alak halálát kutatja. Az alaposan kidolgozott történet, a lenyűgöző környezet és a fejlett játékmechanika teszi ezt a játékot a játékosok számára izgalmas kalandokat nyújtó élménnyé. A játékosok számtalan módon végrehajthatják a céljaikat, akár a halk, diszkrét úton, akár a robbanékony, brutális módon. A Dishonored: Death of the Outsider valódi remekmű a akció-szerepjáték rajongóinak, és mindenkinek ajánlom, aki szeretné kipróbálni a tökéletes játékélményt.

2023. január 22.

  • Epistory - Typing Chronicles, 2023. január 26-ig, Epic Store

    Epistory - Typing Chronicles egy nagyszerű és egyedi játék. A játék célja, hogy segítsd a főszereplőt, egy kislányt, aki egy varázslatos világban jár, és segíteni kell neki a különböző ellenfelek legyőzésében. A kulcs a játék sikeréhez a billentyűzet használata, amely segítségével a játékosnak ki kell választania a megfelelő szavakat és mondatokat a különböző ellenfelek legyőzéséhez. A játék grafikája lenyűgöző, és a zene is nagyszerű. A játékmenet is nagyon élvezetes, és a játék egyre nehezebbé válik, ahogy haladsz előre. A játék története is izgalmas, és sok különböző szintet tartalmaz.

  • Hamar, gyorsan: délután 3 óráig ingyenesen beszerezhető a Haven Park című játék a GOG-ról:
    Legyél Te Flint, aki mindent megtesz azért, hogy a nagymamája parkja működőképes maradjon, és a táborozók számára élvezhetővé váljon. Ismerd meg a táborozók kívánságait, és építsd meg, amire a szívük vágyik, hogy még több furcsa karaktert vonzzanak, és várjanak szeszélyes beszélgetések és küldetések.

2023. január 16.

Hozzászólások