Fantáziadús vasárnapunk lesz

kami911 képe

Kedves Pingvin Falka!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a közelgő Fantasy Expo-n mi is, mint kiállítók, izgalmas utazásra invitáljuk a Fantasy Expo látogatóit a Linux Mint és a szabad szoftverek világába!

Látogassatok el a standunkhoz, ahol felfedezhetitek a különböző Linux terjesztéseket, köztük a kezdők számára tökéletes Linux Mint rendszert. Megmutatjuk, miért ideális választás a játékhoz, hogyan használhatjátok a mindennapokban, és hogyan védi a privát szférátokat a Firefox böngésző, amely asztali gépeken, laptopokon és mobil eszközökön egyaránt elérhető.

Emellett bemutatjuk nektek a Common Voice közösségi projektet és az OpenStreetMap térképi adatbázist. Itt lehetőségetek lesz csatlakozni a szerkesztők táborához, hogy közösen tegyük részletesebbé a térképeket a lakóhelyetek környékén. Megismerkedhettek az ingyenesen elérhető, internetkapcsolat nélkül is használható szoftverekkel, mint a MagicEarth, OsmAnd, OrganicMap, és a StreetComplete, amely könnyen kezelhető szerkesztő, amellyel már ma elkezdhetitek a térképszerkesztést.

További részletekért keressétek fel a Fantasy Expo weboldalát:

Kövessétek és jelezzetek vissza a Facebook eseményen keresztül is!

Várunk benneteket augusztus 25-én, vasárnap, a Vasúttörténeti Parkban, a Fantasy Expo-n a standunknál, hogy együtt fedezhessük fel a Linux világának izgalmas lehetőségeit! Az előző évek izgalmasabbnál izgalmasabb képeit itt találjátok a galériában.

Hozzászólások

kami911 képe

Ami már biztos, hogy rajtam

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Ami már biztos, hogy rajtam nem múlik, hogy ott leszünk-e, akkor ott leszünk. Ha van még valakinek kedve jönni az jelentkezzen itt.

kami911 képe

Ami már biztos, hogy rajtam

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#1 senki többet?