Boldog új esztendőt kívánunk 2024-re!

kami911 képe

A Linux Mint Magyar Közösség nevében, minden kedves jelenlegi és jövőben Linux felhasználónak, az oldal és a fórum valamennyi regisztrált tagjának és minden látogatónak nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!

Mint látjátok, ez egy igazán mozgalmas év volt a Linux Mint Magyar Közösség számára. Sikeresen lekövettük az új verziók megjelenését, rengeteg dologról született írás idén. Bár a 21.3-as verzió még nem jelent meg, de az előkészítés a magyar csapat részéről rendben van. Rengeteg dologról írtunk és nagyon sok dologról sajnos nem. Továbbra is nyitottak voltunk nem csak Linux Mint felhasználók, hanem más Linux-ot használók felé is. A tervezett új honlap nem készült el, ez jövőre maradt. Sikeresen megjelent idén az LMDE6 és a Linux Mint 21.2 „Victoria” is. Mint eddig is, most is nagyon várjuk az általatok beküldött, hosszabb-rövidebb cikkeket, híreket, érdekességeket, a Linux Mint, a Linux, a játékok, a számítástechnika, retró, vagy bármilyen informatikai iparági témában, továbbá az számítástechnika történelmi témában is. Gyertek csevegni, küldjetek be tartalmakat, fontoljátok meg a közreműködést a honlapon, támogassátok rendszeresen a honlap működését, és bővítsük együtt a felhasználói kézikönyv.

 

Köszönjük a sok-sok visszajelzést és közösségi élményt, amit 2023-ban kaptunk Tőletek. 2024-ben is reméljük megmarad a barátságos légkör és a jó hangulat a Linux Mint körül.

Ti mit terveztek a 2024-es évre? Lesz esetleg valami újévi fogadalom is?

Hozzászólások

IG képe

BÚÉK!

BÚÉK mindenkinek!
És kösz a sok munkát! ;)

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)