Ingyenes játékok 2022

kami911 képe

2022. december 31.

  • Daymare: 1998, 2023. január 2-ig, GOG

    Daymare: 1998 az egy survival horror játék, amelyet a Invader Studios és a Destructive Creations fejlesztett és adtak ki 2019-ben. A játék története a 90-es években játszódik, ahol egy vírus megfertőzte a lakosságot egy kisvárosban, amely a vírus által okozott zombiapokalipszisbe torkollik.

    A játékban különböző karakterekkel játszhatunk, mint például a H.A.D.E.S. nevű kormányzati szervezet ügynöke, Liev, aki a vírus forrásának azonosítására és megállítására törekszik, vagy Claire, aki a vírusban megfertőzött családját keresi.

    A Daymare: 1998-ban a játékosoknak meg kell küzdeniük a zombik ellen, valamint a túlélésért folytatott harcban használni kell a környezetüket is, mint például az általunk talált eszközöket és fegyvereket. A játékban lehetőségünk van a zombikat kivédő eszközök használatára, valamint a túlélési eszközök gyűjtésére is.

    A Daymare: 1998 nagyon részletes grafikával rendelkezik, amely nagyon valósághűen mutatja be a vírus által megfertőzött várost. A játék zenéje és hangjátéka is nagyon jól sikerült, amely a játék hangulatát tovább fokozza.

  • Dishonored - Definitive Edition, 2023. január 5-ig, Epic Store

    A Dishonored című játék egy akció-kaland játék, amelyben a játékos egy vadász-gyilkos, Corvo Attano szerepében léphet be a játékba. A történet a Dunwall városában játszódik, ahol Corvo a királynő védelmére szegődik, miután őt és az övé volt gyermekét megölik.

    A játék fő küldetése, hogy visszaszerezzük a trónt a királynőért, és megbüntessük azokat, akik a királynőt és a gyermekét megölték. A játékosnak különböző lehetőségei vannak a küldetések teljesítésére, így a játék nagyon újrajátszható. Lehetőség van a küldetések teljesítésére a harcban, vagy inkább a környezetből rejtőzködve. A játékban számos különböző képesség áll rendelkezésre, amelyeket a játékos szabadon választhat ki, hogy segítségükkel könnyebben teljesítsék a küldetéseket.

    A Dishonored egy nagyon sikeres játék volt, és számos díjat nyert el. A játék grafikája és a története is elismerést kapott, valamint a játék különböző lehetőségei miatt is sokan szeretik. A játék folytatása, a Dishonored 2 is megjelent, amely tovább bővíti a történetet és a lehetőségeket. Ha szereted az akció-kaland játékokat, a Dishonored biztosan érdekes lesz számodra.

  • Eximius: Seize the Frontline, 2023. január 5-ig, Epic Store

2022. december 29.

2022. december 28.

2022. december 27.

2022. december 25.

  • DEATH STRANDING, 2022. december 26-ig, Epic Store
    A Death Stranding egy akció-kalandjáték, amelyet a Kojima Productions fejlesztett és adott ki. A játék főszereplője Sam Porter Bridges, aki egy futurisztikus Amerikában jár, ahol a világ nagyrészét elpusztította egy rejtélyes, pusztító jelenség, amelyet "Death Stranding"-nek neveznek. Sam feladata, hogy összekösse az ország szigetelt közösségeit egy hatalmas, általa vezetett hálózat által, és segítsen megállítani a Death Stranding terjedését. A játékban Samnek meg kell küzdenie a természeti elemekkel, fenyegető ellenségekkel és saját lelki küzdelmeivel is, miközben visszatérő álmokban újraéli a múlt eseményeit. A DEATH STRANDING rendkívül részletes és látványos grafikával rendelkezik, valamint érdekes történetet és különleges, a Kojima Productions által jól ismert stílust kínál. A játék megjelent PlayStation 4 és PC platformokon.

2022. december 24.

  • Metro: Last Light Redux, 2022. december 25-ig, Epic Store

    A Metro: Last Light Redux egy akció-szerepjáték, melyet a 4A Games fejlesztett és a Deep Silver adott ki 2014-ben. A játék a Metro 2033 című regény alapján készült, melyet Dmitry Glukhovsky írt. A Metro: Last Light Redux egy újrakiadása a 2013-ban megjelent Metro: Last Light játéknak, melyben több új tartalom is helyet kapott.

    A történet a világvége után játszódik, amikor a földönkívüli invázió miatt a túlélők a Moszkva alatt található metróvonalakon keresnek menedéket. A játékos Artyomnak, a túlélők egyik vezetőjének a szerepében játszik, aki egy fontos küldetést kap: meg kell találnia és meg kell semmisítenie a földönkívüli élőlények egyetlen látható forrását, mely az egyik metróvonalon található.

    A Metro: Last Light Redux olyan játékelemekkel rendelkezik, mint a túlélőhorror, a taktikai lövöldözés, az árnyékhasználat és a környezeti interakció. A játékosnak lehetősége van különböző fegyverek használatára, mint például a géppisztolyok, a rakétavetők és a pisztolyok, valamint különböző taktikai opciókat is választhat, mint például az árnyékhasználatot vagy a környezeti elemek használatát.

    A Metro: Last Light Redux többjátékos módot is tartalmaz, melyek a klaszikus deathmatch, a capture the flag és a survival módokat foglalják magukban. A játékosok egyéni és csapat alapú mérkőzéseket játszhatnak, ahol a túlélés a cél.

    Összességében a Metro: Last Light Redux egy izgalmas akció-szerepjáték, melyet a sötét atmoszféra és a feszült történet tesz még izgalmasabbá. Ha szereted a lövöldözős játékokat és a post-apokaliptikus témákat, akkor biztosan szeretni fogod ezt a játékot. A történet izgalmas fordulatokat tartalmaz, és a játékmenet is változatos, hiszen lehetőség van különböző fegyverek használatára és taktikai lehetőségek választására. A többjátékos módok pedig tovább növelik a játék élvezeti értékét, és lehetővé teszik, hogy más játékosokkal is összemérhesd tudásod.

  • Greak: Memories of Azur, 2022. december 26-ig, GOG
    Ez egy egyjátékos oldalnézetes játék, kézzel rajzolt animációkkal. Három testvér szerepében fogsz játszani: Greak, Adara és Raydel, akiket végig kell vezened Azur földjén. Váltogasd közöttük az irányítást, és használd egyedi képességeiket, hogy megmenekülj az Urlag invázió elől.

2022. december 23.

  • Encased, 2022. december 24-ig, Epic Store
    Egy taktikai sci-fi RPG az 1970-es években játszódik, ahol egy távoli sivatagban egy hatalmas és megmagyarázhatatlan ereklyét - a Dome-ot - fedeznek fel. Harcolj az ellenséggel, fedezd fel az anomális pusztaságot, fejleszd a karakteredet és csatlakozz a romos világ egyik erőjéhez.
  • Greak: Memories of Azur, 2022. december 26-ig, GOG
    Ez egy egyjátékos oldalnézetes játék, kézzel rajzolt animációkkal. Három testvér szerepében fogsz játszani: Greak, Adara és Raydel, akiket végig kell vezened Azur földjén. Váltogasd közöttük az irányítást, és használd egyedi képességeiket, hogy megmenekülj az Urlag invázió elől.

2022. december 21.

2022. december 20.

2022. december 15.

2022. december 5.

2022. november 26.

2022. november 10.

2022. november 8.

2022. október 31.

2022. október 23.

2022. október 18.

2022. október 9.

Nem ingyenes,de...

2022. október 1.

2022. szeptember 26.

2022. szeptember 17.

  • Spirit of the North, 2022. szeptember 22-ig, Epic Store
    A Spirit of the North egy egyjátékos, 3. személyű kalandjáték, amelyet Izland lélegzetelállító és titokzatos tájai ihlettek. Játssz egy vörös rókaként, akinek története összefonódik az északi fény őrzőjével, egy női szellemrókával.
  • The Captain, 2022. szeptember 22-ig, Epic Store
    Versenyezz hazafelé a galaxison keresztül. Gyűjts új barátokat. Szerezz új ellenségeket. Nem fogsz tudni mindenkit megmenteni. Kit fogsz hátrahagyni? Mely civilizációkat mented meg - vagy pusztítod el - útközben? A döntések rajtad múlnak.

2022. szeptember 8.

2022. szeptember 2.

  • Immortal Redneck, 2022. szeptember 4-ig, GoG
  • Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, 2022. szeptember 8-ig, Epic Store
    A Shadow of the Tomb Raider Definitive Editionben megtapasztalhatod Lara eredetének utolsó fejezetét, ahogy a sors által neki szánt Tomb Raiderré kovácsolódik. A Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition egyesíti az alapjátékot, mind a hét DLC kihívást jelentő sírkamrát, valamint az összes letölthető fegyvert, ruhát és képességet, így a Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition a legjobb módja annak, hogy átéld Lara meghatározó pillanatát.
  • Submerged: Hidden Depths, 2022. szeptember 8-ig, Epic Store
  • Knockout City, 2022. szeptember 8-ig, Epic Store

2022. szeptember 1.

  • Mafia, 2022. szeptember 5-ig, Steam
    1930-at írunk. Miután véletlenül összezördült a maffiával, Tommy Angelo taxisofőr vonakodva bekerül a szervezett bűnözés világába. Kezdetben nehezen tudta elfogadni a Salieri családot, de a busás jutalmaknak még ő sem tud ellenállni. Ahogy emelkedik a ranglétrán, a fizetség egyre jobb, de melók is egyre mocskosabbak. Tommy végül elnyerheti a Salierik megbecsülését, de ha családtag lesz, az sokkal több belső konfliktussal jár majd az újonnan választott életében.

2022. augusztus 29.

2022. augusztus 28.

2022. augusztus 19.

  • DOOM 64, 2022. augusztus 25-ig, Epic Store

    Az eredetileg Nintendo 64-re 1997-ben megjelent DOOM 64 egy akciójáték, amely egy első személyű lövöldözős játék, és közvetlen folytatása a DOOM II eseményeinek. A DOOM 25. évfordulója alkalmából a DOOM 64 továbbfejlesztett változata 2020-ban jelent meg PC-re és konzolokra, és most itt játszható.

    A játékosok még könnyebben élvezhetik az eredeti játékot modern platformokon. A funkciók közé tartozik:

    • Frissített grafika
    • Továbbfejlesztett egér- és billentyűzetvezérlés
    • Gamepad/kontroller támogatás
    • Szélesképernyős felbontás támogatása
    • Natív 60 FPS támogatás
    • Több mint 30 akciódús szint
    • További "elveszett szintek", amelyek folytatják a történetet

2022. augusztus 14.

  • Főzz, tálalj és irányítsd a food truckodat, miközben több száz különböző ételt készítesz.

2022. augusztus 2.

  • Lawn Mowing Simulator, 2022. augusztus 4-ig, Epic Store
    Tapasztald meg a nagy brit vidék kaszálásának szépségét és részletességét a Lawn Mowing Simulatorban, az egyetlen szimulátorban, amely lehetővé teszi, hogy a tekintélyes gyártók valós, licencelt fűnyíróinak hiteles és kiterjedt listáját használd, miközben a vállalkozásodat irányítod.
  • POLE, 2022. augusztus 2-ig, Steam

2022. július 23:

2022. július 19:

2022. július 12:

2022. július 3.:

2022. június 11.:

Hozzászólások