Decemberig mindenkinek juthat Steam Deck, aki most rendel

kami911 képe

Közel hat hónapja, hogy a Valve hivatalosan is bemutatta Steam Deck nevű játék kézikonzol eszközét, amely egy Arch Linux-alapú disztribúcióval és a KDE Plasma asztali környezettel működik. A sajtó és a felhasználók imádják az új eszközt, ám aki az eszköz foglalásra adta le igényét, hosszú (virtuális) sorokra számíthatott, amikor leadja a rendelését. Úgy tűnik a Valve-nek sikerült úrrá lennie az ellátásilánc-problémáin és aki most rendel október vége és december között megkapja az eszközt.

Sziasztok! Izgatottan jelentjük be, hogy hamarabb fogunk tudni eleget tenni a keresletnek annál, ahogyan azt a foglalási sorban levőknek megbecsültük. A Steam Deckre hatással levő ellátásilánc-problémák közül sok megoldódni látszik, így tovább fokozzuk a termelést, hogy minden korábbinál több Decket tudjunk gyártani.

A mai nappal frissítettük a foglalási időablakokat, és a jelenleg a foglalási sorban lévők még idén mind meg fogják kapni Steam Deck e-mailjüket. Sok vásárló, aki a 4. negyedévi vagy későbbi időablakban volt, előrekerült a „3. negyedévi (július–szeptember)” időablakba. Mindenki más pedig mostantól stabilan a „4. negyedévi (október–december)” időablakban van.
Jelenleg az új foglalások a 4. negyedévi időablakba kerülnek, de ha azok a sorok megtelnek, a foglalások a következő negyedévre tolódnak majd. Foglalási időablakod megnézéséhez

látogasd meg ezt az oldalt bejelentkezve.

Örülünk, hogy az általunk becsültnél gyorsabban tudjuk a kezeitekbe juttatni a Steam Deckeket. Nagyszerű látni a sok pozitív visszajelzést, benyomást és bámulatos dolgot, amit eddig csináltatok a Steam Deckjeitekkel. Alig várjuk, hogy ezekből még többet láthassunk az elkövetkező hónapokban.
Mára ennyi, további hírek hamarosan.

- mondja a Valve.

(forrás)