Karácsonyra megérkezett a SuperTux 0.6.3

kami911 képe

Másfél évnyi kemény munka után a SuperTux fejlesztőcsapata bejelentette, a SuperTux 0.6.3-as verzióját, amely a Super Mario játék stílusában készült nyílt forráskódú klasszikus 2D-s jump'n run sidescroller játék frissítése.

A SuperTux 0.6.3 olyan új funkciókat vezet be, mint az úszás, a falra ugrás, új hócsempék, új objektumok (például: zuhanó objektumok, oldalirányú ütközők, stb.), egy új „rublight” objektum, egyedi részecskék, új színválasztó, valamint a játékbeli előrehaladási statisztikák.

Ezen kívül az új kiadás bevezet egy bővítmény készítőt, amellyel kiegészítő csomagokat hozhatsz létre a világoddal, hozzáadja a vágóképek kihagyásának lehetőségét, frissíti a szerkesztőt, hogy a változtatásokat rendszeres időközönként automatikusan mentse, illetve hozzáadja a időugrás hangulatot a világtérképhez.

A SuperTux 0.6.3 emellett frissíti az animációkat és az előrejutási ösvényeket, felújítja a Revenge in Redmond világtérképet, felfrissít számos közreműködő világtérképet, felújítja a kristály csempekészletet, frissít számos fordítást, és opcionális integrációt ad a népszerű Discord VoIP, azonnali üzenetküldő és digitális terjesztési platformhoz.

Egy másik érdekes változás ebben a frissítésben a WebAssembly felépítés támogatása, amely lehetővé teszi, hogy a SuperTux játékot közvetlenül egy webböngészőben játsszuk. A SuperTux 0.6.3-mal telepítés nélkül már most online játszhatsz a https://supertux.semphris.com/play/ oldalon.

Letöltés

A SuperTux 0.6.3 már letölthető a hivatalos weboldalról, ahol egy AppImage bináris változatot találsz, amelyet gyakorlatilag bármilyen GNU/Linux disztribúción futtathatsz anélkül, hogy bármit is telepítenél a számítógépedre. Hivatalos binárisokat találsz 32 bites Linux rendszerekre, valamint az Ubuntu Touch mobil operációs rendszerhez is.

Linux

Android

Windows

A fejlesztőcsapat továbbra is keményen dolgozik a következő nagy kiadáson, a SuperTux 0.7.0-n, amely egy sokat javított történetmódot, véglegesített első két világot és az utolsó két világ kezdeti munkálatait ígéri.

(forrás)

Hozzászólások

kimarite képe

Mmm, a 7-es jöhetne...

apt-cache policy supertux
supertux:
  Telepítve: 0.6.2-1+b2
  Jelölt:    0.6.2-1+b2
  Verziótáblázat:
 *** 0.6.2-1+b2 500
        500 http://httpredir.debian.org/debian bullseye/main amd64 Packages
        100 /var/lib/dpkg/status

Több pálya, néhány kidolgozatlan pálya kidolgozása...

I Like It Hot ... https://www.youtube.com/watch?v=0nyvq0Yj5g0&list=PLFGIvt16_DQYoyVuvl9Cy1vK7tE0fgFMP&index=390

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve