OpenJDK

kami911 képe

Megjelent a Java 21

Megjelent és letölthetővé vált a Java 21 (OpenJDK 21). A JDK 21 a Java SE platform 21. verziójának nyílt forráskódú referenciaimplementációja, ahogyan azt a JSR 394 a Java közösségi folyamat (Java Community Process) keretében meghatározta. A 2021-es JDK 17 óta az első olyan kiadás, amely hosszú távú támogatást (LTS) nyújt.

Megjelent az OpenJDK Java 20 legújabb vektor API-val, a hatókörös értékekkel

A mai naptól általánosan elérhető az OpenJDK Java 20 frissítés, amely számos új funkciót tartalmaz.

Az OpenJDK Java 20 inkubációs API-ként bemutatja a hatókörös értékeket. A Java hatókörös értékei lehetővé teszik a megváltoztathatatlan adatok megosztását a szálakon belül és a szálak között, és előnyben részesítik a szál helyi változóival szemben. A Java hatókörös értékek célja, hogy könnyen használhatóak, érthetőek, robusztusak és hatékonyak legyenek.

kami911 képe

Megjelent a Java 19

Megjelent és letölthetővé vált a Java 19 (OpenJDK 19). A JDK 19 a Java SE platform 19. verziójának nyílt forráskódú referenciaimplementációja, ahogyan azt a JSR 394 a Java közösségi folyamat (Java Community Process) keretében meghatározta.

kami911 képe

Megjelent a Java 9

Megjelent és letölthetővé vált a Java 9 (JDK 9) A Java 9 mellett a Java EE 8 is elérhető a fejlesztők számára. Ez az elmúlt három év legnagyobb Java kiadása, amelybe belekerült  a modularizált Java, amelyet Project Jigsaw néven volt hallható. További újdonságok:

Feliratkozás RSS - OpenJDK csatornájára