Firefox Beta

kami911 képe

Mire számíthatunk a Firefox jövő évi első kiadásában?

A Firefox 95 megjelenésével együtt a Mozilla a béta csatornán már útjára bocsájtotta a Firefox 96 béta verzióját. A tesztelés segítendő érdemes kipróbálni az új verziót és most közelebbről is megnézheti az új funkciókat és fejlesztéseket.

A Firefox 96 nem egy jelentős frissítés, de ez lesz a nyílt forráskódú webböngésző első kiadása 2022-ben, és számos teljesítmény- és biztonsági fejlesztést vezet be, hogy a böngészési élményt élvezetesebbé, megbízhatóbbá és sokkal biztonságosabbá tegye.

kimarite képe

Használd és teszteld a létező összes Firefox verziót

A jelenlegi egyedüli kiadásként támogatott LMDE 3-at használva, felmerülhet benned a kérdés, miért a Firefox ESR böngésző van telepítve. Ha észreveszed ... . A Firefox ESR verziószámban kissé lemarad az ismerős Firefox verzió mögött, de ugyanolyan friss és naprakész. Igaz, tudása, teljesítménye kicsit néhol szűkebb, mert vállalati felhasználásra szánták. A Debian stabil kiadásokban alapértelmezetten csak a Firefox ESR böngésző érhető el. A Debian Sid (Unstable) terjesztés tartalmazza azt a böngészőt, amit a felhasználók a Firefox néven ismernek.

Feliratkozás RSS - Firefox Beta csatornájára