Két kihagyhatatlan ingyenes játék az Epic Store-on: Lost Castle és Doki Doki Literature Club Plus!

kami911 képe

Az Epic Games Store folytatja az ingyenes játékokkal történő meglepetéseket, és ezúttal két kiváló címet kínál a játékosoknak. Az egyik a Lost Castle, egy lenyűgöző pixelgrafikával rendelkező akció-platformer, míg a másik a Doki Doki Literature Club Plus!, egy sokak által kedvelt vizuális regény, mely a thriller és a romantika egyedi keverékét kínálja.

A Lost Castle egy izgalmas kalandra invitál, ahol a játékosok egy titokzatos kastély mélyére merülnek, hogy legyőzzék a gonosz erőket és megmenthessék a világot. A játék gyönyörű kézi rajzokkal rendelkezik, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek neki, míg a változatos karakterek és a kihívást jelentő pályák garantáltan lekötik a játékosok figyelmét.

Lost Castle, 2024. február 15. 17:00 óráig, Epic Store

A Doki Doki Literature Club Plus! pedig egy teljesen másfajta élményt nyújt. Ez a vizuális regény egy fiatal diák szemszögéből mutatja be az iskolai életet és a barátságokat, miközben a játékosok választásaik révén befolyásolhatják a történet alakulását. Azonban ne tévesszen meg senkit a cukormázas külső, ugyanis a játék mélyen érintő és sötét fordulatokat is tartogat, amelyek garantáltan meg fognak lepni.

Doki Doki Literature Club Plus!, 2024. február 15. 17:00 óráig, Epic Store

Mindkét játék remek lehetőséget kínál arra, hogy a játékosok kikapcsolódjanak és élvezzék a különféle kihívásokat és élményeket. Ráadásul most, hogy mindkettő ingyenesen elérhető az Epic Games Store-on, még inkább érdemes kipróbálni őket. Ha még nem tetted volna meg, ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és töltsd le a Lost Castle-t és a Doki Doki Literature Club Plus!-t az Epic Games Store-ból még ma, hogy átélhesd ezeket az izgalmas és egyedi játékélményeket!