20 perc van hajnalig és egy napod ingyenesen megszerezni

kami911 képe

20 Minutes Till Dawn, 2024. január 3. 17:00 óráig, Epic Store

A „20 Minutes Till Dawn” egy folyamatos hordákkal szembeni küzdelmet és az éjszakai túlélést középpontba állító játék. Különböző fegyverek és speciális képességek kombinálásával hozhatsz létre dinamikus karakterépítéseket annak érdekében, hogy túléld a 20 percet. Vajon elég erős vagy, hogy újra lássad a napfényt, vagy engeded, hogy az éjszaka lényei elnyeljenek?

Gyújtsd fel a szörnyeket minden sörét kihúzással, záporozz le mennydörgéssel az égből, vagy irányíts varázslatos dárdákat, hogy átszúrd az ellenségeidet! Az, ahogyan szembeszállsz a hordákkal, teljesen rajtad múlik. Vegyél át az egyre növekvő karakterek sokaságának irányítását, és használj széles választékú fegyvereket, mindegyiknek kiterjedt fejlődési pályával és egyedi tulajdonságokkal. Ahogy elpusztítod a szörnyeket, gyűjts tapasztalatot, és válassz az alapos fejlesztések, idézések és speciális képességek széles kínálatából. Készítsd el a tökéletes karakterépítést, és válj elpusztíthatatlan erővé.

A „20 Minutes Till Dawn” aktív fejlődést kínál, amely minden futam során megmarad. Használd felhalmozott Lelkeidet a Rúnák erejének kiaknázásához, és növeld az általános erődet. Kísérletezz friss karakterek és fegyverek feloldásával a különböző karakterépítési lehetőségekkel. Használd minden halált előnyödre, és válj erősebbé a következő futamhoz.