Programozz sikert és előléptetést!

kami911 képe

Human Resource Machine, 2023. december 27. 17:00 óráig, Epic Store

A Human Resource Machine egy izgalmas és egyedi programozós játék, mely a Tomorrow Corporation jóvoltából látott napvilágot. A játék nem csak a logikus gondolkodást és a programozási készségeket fejleszti, hanem a kreativitást is előtérbe helyezi.
A játékban te egy irodai dolgozó szerepét veszed fel, aki utasításokat kap a felső vezetőségtől, és ezeket kell végrehajtanod a saját irodai robotod segítségével. A cél nem más, mint az, hogy minél hatékonyabban és rövidebb idő alatt oldj meg különböző programozási feladatokat.

  • Egyedi Utasítások: Minden szinten új és egyedi feladatok várnak rád. Az utasításokat blokkok formájában kapod meg, és ezeket helyezed el a robotod által követendő útvonalon.
  • Kihívások: A játék fokozatosan nehezedik, és egyre komplexebb feladatok elé állít. Az algoritmusok és a logikai gondolkodás különböző szintjeit fedezheted fel.
  • Kreativitás: Nincs egyetlen helyes megoldás. A játék arra ösztönöz, hogy a saját kreativitásodat és megközelítésedet alkalmazd a problémák megoldására.

A Human Resource Machine egy fantasztikus játék mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni magukat a programozás világában, miközben élvezik az izgalmas kihívásokat és a kreatív gondolkodást. Csatlakozz a virtuális irodai világhoz, és fedezd fel a kódolás varázslatos világát!