A szűröd, kint a zűrös űrben nagyobb veszélyben van, mint azt Te szeretnéd

kami911 képe
  • The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, 2023. december 26. 17:00 óráig, Epic Store

    Az „The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition” egy akció-szerepjáték, amelyet a Private Division és az Obsidian Entertainment fejlesztett ki. A játék a sci-fi műfajba helyezkedik el, és egy űrkolonizáció témáját dolgozza fel.

    A történet középpontjában te, mint az űrhajóroncsból ébredő karakter állsz, aki egy elhagyatott űrkolóniába érkezik. Az események egy olyan világban zajlanak, ahol a nagyvállalatok, mint például a Spacer's Choice, uralják az emberek életét. A játékosnak lehetősége van szabadon választani, hogy milyen irányba szeretné vinni a történetet, és döntéseivel alakítani a környezetét és a karaktereit.

    A „Spacer's Choice Edition” változat kiegészítő tartalmakkal és extrákkal érkezik, amelyek tovább gazdagítják a játékélményt. A játékosok felfedezhetnek különböző bolygókat, szembeszállhatnak különféle ellenségekkel, és számos döntést hozhatnak, amelyek befolyásolják a játék világát és történetét.

  • A játék kombinálja az érdekfeszítő történetet, a karakterfejlődést és a felfedezést, miközben egyedi sci-fi világba helyezi a játékosokat. A Spacer's Choice Edition extra tartalmai tovább növelik a játékmenet mélységét és változatosságát.