Nem győzőm kiabálni, jövő szombaton REC-edtek legyetek!

kami911 képe

Ez a hír olyan forró, hogy ha egy Commodore 64-es számítógépre raknánk, simán túlmelegedne! Figyelem, már csak kilenc nap, és nem lesz kegyelem, mert az Insert Coin Egyesület ünnepli 10. születésnapját! Ez pedig csak egyet jelenthet: hatalmas Retro Kütyü buli a a Joystickok nemzetközi világnapján!

Igen, igen, tudjuk, hogy mindenki más csak sima születésnapot ünnepel, de mi? Mi vagyunk azok a „ctrl+alt+delete” fiúk és lányok, akik egykor floppy lemezekkel és Game Boy-okkal hódították meg a világot! És most itt a mi időnk, hogy újra felfedezzük a Commodore 64-et, a NES-t, és a Game Boy-t!

Szóval készülj fel a retróriasztásra, mert ennél nagyobb bulit még a Pac-Man sem tudna felzabálni! Lesznek klasszikus játékok, régi konzolok, és olyan sok vicces 8-bites cucc, hogy még egy Mario is azt választaná a királylányhelyett.

Ne felejtsd el öltözni a legmenőbb 8-bites vagy 16-bites ruháidban, és légy készen arra, hogy megmutasd, milyen jól játszol a Tetrisben! Vagy talán bebizonyíthatod, hogy te vagy a legnagyobb Wizard of Wor bajnok az egész Retro Világban!

Várunk mindenkit szeretettel, és hozzatok magatokkal legalább egy zsáknyi memóriakártyát, mert ezen az estén garantáltan mindenki visszarepül a múltba, ahol a játékok még igazi kihívást jelentettek!

Boldog születésnapot nekünk, és boldog retró bulizást mindenkinek! Három hurrá a retrokütyükért!

Egy rövid ismertető a programról

Felhozatal: Pong, Atari 2600, NES, Sárga kazis, Commode 64, SNES, SEGA MegaDrive, PS1, Nintendo 64, GameCube, PS2, Wii, DOS PC, és PC LAN! Mindegyik gép szabadon játszható.

Időpont: 2023 november 11., Joystick Day

Helyszín: A Rabbit Hole Bar alagsora.
1066 Budapest, Jókai utca 18.

Program:
14:00 - Kapunyitás
15:00 - Joystick Fanatics: Martin - 576 kbyte, Krissz - krissz.hu (részletek hamarosan)
17:00 - REC 2023 5. forduló: A Döntő!
18:30 - Tetris
19:00 - Retro Kütyü Kalapács: Elárverezünk pár érdekes retro cuccot (részletek hamarosan)
21:30 - Let the BIT Goes On - Chiptune kifulladásig (részletek hamarosan)

Live Stream: A REC-et szokás szerint teljes hosszában élőben közvetítjük.

Nevezés: A helyszínen, vagy előzetes regisztráció alapján itt: [Regisztrációs Űrlap](https://forms.gle/kHc4iJEtggvtdUnk9)

Belépő: 1500 Ft, becsületkassza (cicás doboz in da house)

És egy kis érdekesség a zárójelekben: Tudtátok, hogy november 11. a Joystickok nemzetközi világnapja? Ezen a különleges napon emlékezünk meg arról, hogy mennyi örömöt és kihívást hozott az életünkbe a játék. Az Insert Coin Egyesülettel együtt ünnepeljük ezt a különleges napot a Retro Kütyü bulinkkal!

Gyertek, és legyetek részesei ennek az emlékezetes napnak! Várunk titeket sok-sok játékkal, nevetéssel, és a régi idők emlékével.

Mindenkinek jó szórakozást és sok sikert kívánunk a REC Bajnokságon!

Üdvözlettel,
Az Insert Coin Egyesület Csapata