Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

Az Epic Games Store ezen a héten, november 23. 17:00-ig ingyenesen elérhetővé teszi az EARTHLOCK és a Surviving the Aftermath játékokat. Az EARTHLOCK egy gyönyörű grafikával rendelkező, izgalmas környezetben játszódó RPG, míg a Surviving the Aftermath egy poszt-apokaliptikus túlélőstratégia-játék, amelyben a játékosnak egy közösséget kell építenie és vezetnie a világvége utáni pusztaságban.

  • EARTHLOCK, november 23. 17:00-ig, Epic Store

    Az „EARTHLOCK” egy izgalmas kalandjáték és szerepjáték (RPG), amelyet a Snowcastle Games fejlesztett ki. A játék egy fantasztikus világban játszódik, ahol a játékosoknak lehetőségük van felfedezni egy varázslatos és veszélyes környezetet.

    A történet középpontjában egy fiatal kalandor áll, aki egy különleges küldetés során találja magát. A játékosnak egy csapat karakterrel kell vezetnie, akik mindegyike rendelkezik saját egyedi képességekkel és háttértörténettel. A csapat tagjai közötti kapcsolatok és együttműködés kulcsfontosságúak a sikeres küldetések eléréséhez. Az "EARTHLOCK" játékmenete kombinálja a klasszikus szerepjáték elemeit a modern kalandjátékok dinamikájával. A játékosoknak lehetőségük van fejleszteni karaktereiket, gyűjteni új felszereléseket és szörnyekkel harcolni egy izgalmas, fordulatos történet során.

    A játék vizuális stílusa és dizájnja lenyűgöző, a gyönyörű grafikák és a részletgazdag környezetek még mélyebbé teszik az elmerülést a játék világában. A zenei kíséret és a hanghatások tovább fokozzák az élményt, így a játékosok teljesen belemerülhetnek az „EARTHLOCK” varázslatos atmoszférájába.

  • Surviving the Aftermath, november 23. 17:00-ig, Epic Store

    A Surviving the Aftermath a társadalomépítés és túlélés izgalmas kombinációját kínálja a játékosoknak. A játék kezdetén a világ pusztulását követően egy elhagyott területen találjuk magunkat, ahol a feladatunk a közösségünk kiépítése és védelme a veszélyekkel teli környezetben.

    A játék során a játékosnak gondoskodnia kell az alapvető szükségletekről, mint például az élelem, víz és energia biztosítása a túlélés érdekében. A városépítés mellett a játékosnak figyelemmel kell kísérnie az erőforrásokat, hogy elkerülje az éhínséget és az ellenséges támadásokat. A túlélők vezetése mellett a játékosnak fel kell fedeznie a környező területeket is, ahol találhat új erőforrásokat, technológiákat és más túlélőket is. Ezek a kapcsolatok lehetnek segítség vagy fenyegetés a közösség számára. A játék dinamikáját tovább fokozza a változó időjárás és a katasztrófák, amelyek hatással lehetnek a városra. Az intelligens döntéshozatal és az erőforrások hatékony kezelése elengedhetetlen a túléléshez.