Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

Az „Epic Games Store” jelenleg ingyenesen kínálja a „Turnip Boy Commits Tax Evasion ” című játékot. A Turnip Boy Commits Tax Evasion egy humoros indie videójáték, amelyet az amerikai Graffiti Games és Snoozy Kazoo fejlesztett ki. A játék 2021-ben jelent meg Microsoft Windows és Nintendo Switch platformokra.

 • Turnip Boy Commits Tax Evasion, november 9. 17:00-ig, Epic Store

  A játék főszereplője egy kis céklának nevezett karakter, aki elköveti az adócsalást. A történet a céklák városában játszódik, ahol a polgármester különböző adókat és adósságokat szed be a helyieknek. Azonban a kis céklának nem tetszik ez, és úgy dönt, hogy megpróbálja elkerülni az adókat és kideríteni a város söttebb titkait.

  A játék stílusa a retro szerepjátékokra emlékeztet, és tele van vicces párbeszédekkel, szórakoztató karakterekkel és különféle feladatokkal, amelyek során a cékla különböző kihívásokkal néz szembe. Az adócsalás során a játékosnak különböző helyszíneken kell felfedeznie és rejtvényeket megoldania.

  A játék egyedi humorral és stílussal rendelkezik, és a játékosoknak lehetőségük van felfedezni a céklák városát és számos vicces és különleges karakterrel találkozni. A játék könnyedebb hangvételű, és célja a szórakozás és a kikapcsolódás.

  A Turnip Boy Commits Tax Evasion egy kreatív és szórakoztató játék, amelyet a humor és az egyedi történet vonzóvá tesz.

  • A Proton DB-ben a játék Platina értékelésű.
  • A Wine AppDB-ben nem találtam meg.