Ismét ingyenes játékkal kedveskedik az Epic Store

kami911 képe

Üdvözlet, homokkal bohóckodók és sivatagi stratégiai zsenik! Ma összegyűltünk itt, hogy elmerüljünk egy olyan játékban, ami annyira száraz, hogy még egy teve is csak úgy szuszogna bele. Igen, hölgyeim és uraim, itt a Homeworld: Deserts of Kharak – a homok és a csata páratlan keveréke!

  • Homeworld: Deserts of Kharak, augusztus 31. 17 óráig, Epic Store

    A Homeworld: Deserts of Kharak egy valós idejű stratégiai játék, amely a Homeworld univerzumába vezeti el a játékosokat, de ezúttal a homokkal borított Kharak bolygón játszódik. A játékot a Blackbird Interactive fejlesztette és a Gearbox Publishing adta ki, a Homeworld sorozat egyfajta előzményeként.

    A játék világában a Kharak bolygó sivatagja a középpontban áll. Az emberek itt különböző klánokban élnek, és a homokdűnék közötti életre vannak szakosodva. Az egyik klán, az Expeditionary Fleet, egy olyan kihívással szembesül, amely meghatározhatja nemcsak a klán, de az egész bolygó sorsát. Megtalálniuk és feltárniuk kell egy hatalmas hártya alatti ereklyét, amiért harcolnak, és amelyre a túlélésük érdekében szükségük van.

    A játékmenet során a játékosoknak kell kiépíteniük és irányítaniuk a flottájukat, kutatást végezniük a technológiai fejlesztésekért, és stratégiailag helyesen beállítaniuk egységeiket a harcmezőn. A homokdűnék változékony és stratégiai előnyöket kínálhatnak, amit kihasználva a játékosoknak terveznie és alkalmazkodnia kell a terephez. A játék grafikája és hangulata lenyűgözően hűen idézi meg a sivatagot és a Homeworld univerzumát, így azoknak is élvezetes élményt nyújt, akik már jártak az előző Homeworld játékokban.

    A Homeworld: Deserts of Kharak történetvezetése és atmoszférája mély és elgondolkodtató. A játékosokat egy olyan világba vezeti, ahol a homok alatt sok titok és veszély rejtőzik. A játék egységeinek és taktikáinak sokszínűsége, valamint a kampány mélysége lehetővé teszi, hogy a játékosok mélyen elmerüljenek ebben a homokos világban, és megtapasztalják az epikus konfliktust az értékes ereklyéért.

    • A Proton DB-ben a játék Arany értékelésű.
    • A Wine AppDB-ben a játék Ezüst-Arany minősítésű.