Egy ideig ingyenes varázslatos kaland a pixelgrafika világában

kami911 képe

Az Epic igazán empatikus lépéssel örvendezteti meg a játékosokat, mikor ingyenesen elérhetővé teszi a Cave Story+ című játékot. Ez a gesztus is bizonyítja elkötelezettségüket a játékosközösség felé.

Cave Story+ szeptember 7-ig, Epic Store

A Cave Story+ egy emlékezetes és megkapó oldalnézetes akció-kalandjáték, amelyet Daisuke Amaya, ismertebb becenevén Pixel, fejlesztett. Az eredeti játékot egyedül fejlesztette Pixel, és először 2004-ben jelent meg. A játék hamar hűségnyertes lett a retro stílusú pixelgrafikájával, izgalmas játékmenetével és megható történetével.

A játékmenet a klasszikus oldalnézetes akció-kalandjátékokra emlékeztet, ahol a játékos a vezérlését veszi egy kis karakter felett, aki egy rejtélyes barlangban találja magát. A játékosnak át kell kutatnia a barlangot, harcolnia kell a veszélyes ellenfelekkel és fejlesztenie kell a fegyvereit és képességeit a történet előrehaladtával. A játék világa tele van titkokkal, meglepetésekkel és izgalmas pályákkal.

A Cave Story+ verzió a játék eredeti változatának továbbfejlesztett kiadása, amely új funkciókat, fejlesztett grafikát és hangokat tartalmaz. A játék élvezetes játékmenetét és lenyűgöző történetét a modern elemekkel és a klasszikus érzéssel ötvözi.

  • A Proton DB-ben a játék Platina értékelésű.
  • A Wine AppDB-ben a játék Platina értékelésű.