Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

Ezen a héten az Epic két játékkal is kedveskedik: az egyik a Homeworld Remastered Collection, amely egy lenyűgöző űrstratégiai játék, amelyben felfedezheted az űr csodáit, építhetsz flottát és harcolhatsz űrcsatákban a győzelemért. A remek grafika és a fejlett játékmenet garantálja az izgalmas és emlékezetes élményt.. A másik játék a Severed Steel, pedig egy izgalmas és adrenalin-dús lövöldözős játék, amelyben a játékosok egy gyors és ügyes harcost irányítanak, és az idő lassításával hihetetlen akrobatikus mozdulatokat hajthatnak végre. A gyönyörű és stilizált vizuális világ, valamint az okosan és agresszíven harcoló ellenfelek egyedülálló kihívást jelentenek, és garantálják, hogy soha nem fogsz unatkozni a játékban.

  • Homeworld Remastered Collection. augusztus 3-ig, Epic Store
    Élvezd az epikus űrstratégiai játékokat, amelyek újradefiniálták az RTS műfajt. Irányítsd flottádat és építs egy armadát több mint 30 egyjátékos küldetés során. Válassz egységtípusokat, flottaformációkat és repülési taktikákat minden stratégiai helyzetben. Az új kiadású Homeworld játékben nem csak a vizuális élményt javították meg, hanem a játékmenetet is finomhangolták és kiegyensúlyozták, hogy még szórakoztatóbb és kihívást jelentővé tegyék. Az új funkciók és a frissített felület még kényelmesebbé teszi a parancsnoki feladatok ellátását és az űrhajók fejlesztését.
    • Proton DB-ben a játék Arany értékelésű.
    • A Wine AppDB-ben a játék Ezüst értékelésű.
  • Severed Steel, augusztus 3-ig, Epic Store
    A Severed Steel fő vonzereje az intenzív és színpompás akciójelenetekben rejlik. A játékosok egy gyors és erőteljes fekete ruhába öltözött harcost alakítanak, aki egy különleges képességgel rendelkezik: időben lassítani képes, amely lehetővé teszi számára, hogy lenyűgözően akrobatikus és taktikai manővereket hajtson végre. A kombinált időlassítás és a trükkös mozdulatok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kreatív módon tervezzék meg az összecsapásokat és kivívják maguknak az útjukat az ellenfelek között.
    • A Proton DB-ben a játék Platina értékelésű.
    • A Wine AppDB-ben a játékot nem találtam.