Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

2023. május 28.

  • Fallout: New Vegas - Ultimate Edition, 2023. június 1-ig, Epic Store

    A Fallout: New Vegas - Ultimate Edition egy videojáték, amelyet a Bethesda Softworks fejlesztett és adott ki. Ez a játék a Fallout széria része, amely egy népszerű posztapokaliptikus szerepjáték-sorozat.

    A Fallout: New Vegas eredeti verziója 2010-ben jelent meg, és a játék egy posztapokaliptikus alternatív valóságban játszódik, az Egyesült Államok nyugati részén. A történet szerint a játékos a Mojave-sivatagban található New Vegas városában találja magát, ahol különböző frakciók és érdekcsoportok harcolnak a hatalomért és az ellátásért. A játékosnak lehetősége van különböző döntéseket hozni és szövetségeket kialakítani a történet során, ami befolyásolja a játék kimenetelét és végeredményét.

    Az Ultimate Edition kiadás az eredeti játékot és a hozzá tartozó összes kiegészítőt tartalmazza. Ez magában foglalja a "Dead Money", a "Honest Hearts", az "Old World Blues" és a "Lonesome Road" kiegészítőket, amelyek további tartalmat és kalandokat kínálnak a játékhoz. Az Ultimate Edition tehát a teljes Fallout: New Vegas élményt nyújtja a játékosoknak egy csomagban.

    • A ProtonDB-ben ARANY minősítéssel szerepel.

  • Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, 2023. június 1-ig, Steam

    A Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War egy 4X stílusú stratégiai videojáték, amelyet a Proxy Studios fejlesztett és a Slitherine Ltd. adott ki. A játék a híres Warhammer 40,000 univerzumban játszódik, amely egy sci-fi, posztapokaliptikus környezetben játszódó fantáziauniverzum.

    A Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War egy harci és terjeszkedési stratégiai játék, amelyben a játékosok választhatnak a négy ikonikus Warhammer 40,000 frakció közül: Space Marines, Astra Militarum (Imperial Guard), Orks és Necrons. Minden frakciónak saját egyedi egységei, technológiái és stratégiái vannak.

    A játék célja az uralom megszerzése és a Gladius bolygó feletti uralom megszerzése. A játékosoknak gyűjtőforrásokat kell kezelniük, fejlesztéseket kell végrehajtaniuk és hadseregeiket vezetniük a győzelem érdekében. A játék fő hangsúlyt fektet a harcra, a hadi technológiákra és a stratégiai döntésekre, amelyek befolyásolják a csaták kimenetelét.

    A Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War a Warhammer 40,000 univerzum gazdag és sötét hangulatát hozza át a játékosok számára. A játékban megtalálhatók a Warhammer 40,000 jellegzetes egységei, ikonikus karakterei és környezetei. A játék izgalmas kampányt és többjátékos módokat kínál, ahol a játékosok versenghetnek vagy együttműködhetnek egymással a bolygó uralmáért.

    Összességében a Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War egy stratégiai játék, amelyet a Warhammer 40,000 rajongók és a 4X stratégiai játékok kedvelői élvezhetnek, miközben felfedezik és harcolnak a kegyetlen és veszélyes Gladius bolygón.

    • A ProtonDB-ben PLATINA minősítéssel szerepel.

  • HUE, 2023. június 8-ig, Steam

    Hue egy puzzle-platformer videojáték, amelyet a Fiddlesticks Games fejlesztett és a Curve Digital adott ki. Először 2016-ban jelent meg, és elérhető számos platformon, beleértve a PC-t, a konzolokat és a mobil eszközöket is.

    A játékban a játékos egy fiatal fiút, Hue-t irányítja, aki egy szürke világban él. Az apja, aki egy kiváló tudós volt, feltalálta a Hue nevű speciális színes lencsét, amellyel manipulálni lehet a világ színeit. Az apja azonban rejtélyes körülmények között eltűnt, és a fiúnak most a feladata, hogy felfedje az apja nyomait és megoldja a rejtvényeket, miközben fokozatosan felfedezi az igazságot a szürke világról.

    A játék fő mechanikája a színek manipulálása és azok hatása a környezetre. Hue képes az összes szivárvány színét manipulálni, és ezáltal elrejteni vagy kiemelni bizonyos elemeket a játékterületeken. A játékosnak át kell gondolnia és megoldania a színes alapú rejtvényeket és feladatokat, hogy továbbhaladhasson a játékban.

    A Hue egyedi vizuális stílussal rendelkezik, ahol a színek és árnyalatok fontos szerepet játszanak a játékmenetben és a történetmesélésben. Az atmoszférikus zene és az elbűvölő esztétika hozzájárul a játék élményéhez.

    • A ProtonDB-ben PLATINA minősítéssel szerepel.

Hozzászólások