Védje meg e-mail-címét és telefonszámát!

kami911 képe

A Mozilla, a Firefox fejlesztőjeként új integrációt tesznek elérhetővé a Firefox Relay felhasználók számára. A Firefox Relay használatával az emberek valódi e-mail címeiket tarthatják távol a követőktől és a spam feladóktól, és az alkalmazás a megfelelő védelmet is biztosítja ezen adatok számára az interneten. Azonban a felhasználók kérése alapján mostantól már közvetlenül a Firefox böngészőben is hozzáférhetnek e-mail álarcaikhoz, amelynek célja, hogy még nagyobb biztonságban legyenek a felhasználók online tevékenysége.

A Firefox Relay indulása óta már több mint 2,1 millió nem kívánt e-mailt blokkolt, miközben a felhasználók személyes adatait is biztonságban tartotta. Azonban a felhasználói igények figyelembevételével most már közvetlenül a Firefox böngészőben is elérhetővé vált a Firefox Relay, így a felhasználók még könnyebben és gyorsabban férhetnek hozzá az e-mail maszkjaikhoz, amikor azokra szükség van.

A valós világban az otthoni címünket óvják az emberek, de az online világban szinte minden weboldalon megosztják az e-mail címüket. A Firefox Relay felhasználói azonban ezt másképp gondolják, és az e-mail álarcok használatával megvédik személyes adataikat az online környezetben. Amikor egy Firefox Relay felhasználó egy olyan weboldalt látogat meg, ahol felkérik, hogy adjon meg az e-mail címét, akkor egyszerűen csak a már meglévő egyik e-mail maszkját vagy akár új maszkot használhat, hogy biztonságosan végezze el az adott feladatot.

Összességében a Firefox Relay új integrációja azt mutatja, hogy a Mozilla és a Firefox fejlesztői továbbra is elkötelezettek az internet biztonságosabbá tétele iránt, és a felhasználók számára is könnyebben hozzáférhetővé teszik az online védelem eszközeit. Ha pedig valaki még nem használja a Firefox Relay-t, akkor bátran regisztráljon, és éljen a szolgáltatás által nyújtott biztonsággal!

Tekintse meg működés közben:

Itt tud a Firefox Relay szolgáltatásra regisztrálni.

  1. Használjon ⁨Relay⁩ e-mail- és telefonmaszkokat mindenhol
    Szerezzen be biztonságos, véletlenszerű e-mail-maszkokat és egy egyedi, maszkolt telefonszámot, amelyet bármikor használhat, amikor egy webhely, alkalmazás, üzlet vagy étterem az Ön adatait kéri.
  2. Továbbítja a szolgáltatás Önnek a leveleket, telefonhívásokat és az SMS-eket
    Biztos lehet benne, hogy a feladók soha nem tudják meg az Ön valódi e-mail-címét vagy valódi számát. Akár válaszolhat is az SMS-ekre és a levelekre anélkül, hogy megosztaná valódi személyazonosságát.
  3. Kezelje maszkjait a ⁨Relay⁩ irányítópultjáról
    Jelentkezzen be a ⁨Relay⁩ irányítópultjára, hogy új maszkokat hozzon létre, címkézze a meglévő maszkokat, és blokkolja a túl sok kéretlen megkeresést kapó maszkokból érkező hívásokat, SMS-eket vagy leveleket.